Ο Fernando Alonso αποκτά την δική του ομάδα!

Ο Fernando Alonso αποκτά την δική του ομάδα!

Ο Fernando Alonso θα γίνει ιδιοκτήτης ομάδας! Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari θα αγοράσει τη διεθνή ποδηλατική ομάδα Euskaltel Euskadi.

"Έχω σημαντικά νέα να σας ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες... Μείνετε συντονισμένοι στο Twitter και το Web!!!", έγραψε χθες το βράδυ ο Fernando Alonso στον λογαριασμό του στο Twitter και άναψε φωτιές.

Όχι και άδικα. Με όλη τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του στη Ferrari και τις συζητήσεις του με την Red Bull, ο νους όλων πήγε στη Formula 1 και τις επόμενες κινήσεις του Ισπανού στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ωστόσο, το μήνυμα του Alonso φέρεται να μην αφορά την Formula 1, αλλά μια άλλη μεγάλη αγάπη του. Το ποδήλατο. Φως στο μυστήριο που αναπτύχθηκε έδωσε μια ανακοίνωση που εξέδωσε η ισπανική ποδηλατική ομάδα, Euskaltel Euskadi, μέσω της οποία ευχαριστεί τον 2 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

Ο Alonso, λοιπόν, φέρεται να αγόρασε την ιστορική ομάδα που έχασε τον κύριο χορηγό της -την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Euskaltel- και κινδυνεύει να περάσει σε δεινή οικονομική κατάσταση. Η κίνηση του Ισπανού θα εξασφαλίσει το μέλλον της ομάδας, η οποία πιθανότατα θα αποκτήσει από το 2014 και νέα ονομασία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube