«Ο Alonso θα φέρει προβλήματα στην Red Bull», λέει ο Niki Lauda

«Ο Alonso θα φέρει προβλήματα στην Red Bull», λέει ο Niki Lauda

Ο Niki Lauda δεν πιστεύει πως ο Fernando Alonso είναι πραγματικός υποψήφιος team mate του Sebastian Vettel στην Red Bull για το 2014

Ο Niki Lauda θεωρεί πως η πρόσληψη του Fernando Alonso θα είναι καταστροφική για την Red Bull και δεν πιστεύει πως η ομάδα θα τον επιλέξει για την αντικατάσταση του Mark Webber από το 2014.

«Θα φέρει μόνο προβλήματα στην ομάδα» δήλωσε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes, τονίζοντας ότι η Red Bull έχει δυο καλύτερους υποψήφιους που αποτελούν και μικρότερο ρίσκο.

«Με τον Vettel να έχει, εκτός απροόπτου, τέσσερα πρωταθλήματα στο τέλος της σεζόν, η Red Bull έχει την πολυτέλεια να ζυγίσει τα πράγματα και να καταφύγει στις πιο ειρηνικές επιλογές του Raikkonen ή του Ricciardo. Ο πρώτος είναι καλύτερη λύση μεσοπρόθεσμα και ο δεύτερος μακροπρόθεσμα. Έχουν την πολυτέλεια να πάρουν ένα μικρό ρίσκο, σε αντίθεση με την Ferrari» συνέχισε ο Lauda.

«Εάν ο Raikkonen δεν πάει στην Red Bull, τότε η Ferrari θα προσπαθήσει να τον πάρει στην ομάδα ως αντίβαρο του Alonso. Μετά από έξι χρόνια χωρίς τίτλο η Ferrari βρίσκεται σε μεγάλη πίεση και αυτή θα είναι η καλύτερη λύση για αυτήν» τόνισε ο Lauda.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube