Ο Alonso "τα χώνει" ξανά στη Ferrari μετά τις κατατακτήριες στη Σιγκαπούρη

Ο Alonso "τα χώνει" ξανά στη Ferrari μετά τις κατατακτήριες στη Σιγκαπούρη

O Ισπανός συνέχισε τη γκρίνια μετά την απαγοητευτική επίδοση στη Marina Bay

"Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοσή μας στις κατατακτήριες δοκιμές".
Ετσι ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο F. Alonso στη Σιγκαπούρη, αμέσως μετά το τέλος των κατατακτηριων δοκιμών στις οποίες η Ferrari βρέθηκε στην 6η και 7η θέση της σειράς εκκίνησης, τη ώρα που ο ίδιος βρέθηκε πίσω από τον F. Massa που αποχωρεί από την ομάδα.

O Alonso τόνισε πως "κάναμε πολλές αλλαγές στο μονοθέσιο στη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γίνει μεν πιο ευκολο στην οδήγηση αλλά παρέμεινε μη ανταγωνιστικό. Ειναι λυπηρό - συνέχισε - ότι η διαφορά μας από τις υπόλοιπες ομάδες της κορυφής παραμένει μεγάλη. Μπορεί στο εργοστάσιο να δουλεύουν ασταμάτητα, αλλά το ίδιο κάνουν και οι ανταγωνιστές μας μεταξώ των Grand Prix.  

Συγκρίνοντας τα στοιχεία του αγώνα της Ουγγαρίας με αυτόν της Σιγκαπούρης με δεδομένο ότι και στους δύο απαιτούνται παραπλήσιες αεροδυναμικές ρυθμίσεις ο Alonso είπε: Στην Ουγγαρία ήμασταν 4η ομάδα και το ίδιομ ισχύει και εδώ. Μόνον που τον Ιούλιο είμασταν πίσω από τον ανταγωνισμό κατά 8 δέκατα του δευτερολέπτου και τώρα είμαστε πίσω 1,1 δευτερόλεπτο…

Είναι φανερό ότι ο Ισπανός δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση του μονοθεσίου του, την ώρα που οι δηλώσεις του, που έρχονται να προστεθούν σε παλαιότερες ανάλογες θα σηκώσουν νέα θύελλα στο Μαρανέλο. 

Ας δούμε τι θα γίνει αύριο στον αγώνα και ας μείνουμε συντονισμένοι γιατί το αφεντικό της Ferrari δεν είναι από τους ανθρώπους που δεν σηκώνουν το γάντι όταν κάποιος τους το πετάει…
Και ας μην ξεχνάμε ότι ο Ισπανός μπορεί και να φτιάχνει κλίμα ενόψει και της άφιξης Kimi στην ομάδα. Ολα παίζουν… 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube