Massa: «Τα αποτελέσματα θα κρίνουν αν θα παραμείνω στη Ferrari»

Massa: «Τα αποτελέσματα θα κρίνουν αν θα παραμείνω στη Ferrari»

Ο Felipe Massa γνωρίζει ότι η παραμονή του στη Ferrari και το 2014 θα κριθεί από τα αποτελέσματα στα Grand Prix που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Formula 1.

Ο Felipe Massa αναγνωρίζει ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του και να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ferrari και το 2014.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός ξεκίνησε τη φετινή σεζόν πολύ δυνατά, φέρνοντας μάλιστα στα Grand Prix Αυστραλίας και Μαλαισίας καλύτερα αποτελέσματα από τον Fernando Alonso, αλλά στους υπόλοιπους αγώνες πότε ατυχίες και πότε λάθη δεν του επέτρεψαν να διακριθεί και να προσφέρει στην ιταλική ομάδα τους βαθμούς που υπολόγιζε.

Μετά και τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Massa αναγνωρίζει ότι η πίεση προς το πρόσωπό του θα αυξηθεί και πως θα πρέπει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς.

«Τα αποτελέσματα θα κρίνουν αν θα μείνω ή αν θα φύγω από την ομάδα. Υπάρχει πιθανότητα να μείνω, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έρθουν καλά αποτελέσματα. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που οδηγώ και με τον ρυθμό στις κατατακτήριες και στον αγώνα», τόνισε ο Βραζιλιάνος, «Χρειαζόμαστε απλά να τελειώνουμε τους αγώνες και να αποκτήσουμε σταθερότητα. Κάνοντας αυτό, τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube