Η Ferrari δεν θα ανακοινώσει στη Monza τον αντικαταστάτη του Massa

Η Ferrari δεν θα ανακοινώσει στη Monza τον αντικαταστάτη του Massa

Προέχει η νίκη για τους "κόκκινους" κι όχι τα σενάρια της μεταγραφολογίας

Η Ferrari διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να ανακοινώνει στη Monza τον αντικαταστάτη του Massa, ή κατ' άλλους την έναρξη συνεργασίας της με τον Kimi Raikkonen.

Με το παρασκήνιο να οργιάζει σε σχέση με το ποιος θα πάρει τη θέση του Felipe Massa του χρόνου, η Ferrari δεν θέλει - ως φαίνεται - οι συζητήσεις αυτές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον εντός της ομάδας, με δεδομένο ότι μάλλον αποπροσανατολίζουν από τον άμεσο στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στη Monza. Μια νίκη που οι "κόκκινοι" την θέλουν όσο τίποτε άλλο για να αναπτερώσουν το ηθικό τους και να μπουν γενικότερα σε μια νέα τροχιά, με δεδομένη την γκρίνια που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο στρατόπεδό τους. 

Άλλωστε η λύση που ακούει στο όνομα Kimi δεν είναι και αυτή που θέλουν τόσο πολύ, αφού ο Φινλανδός πιλότος της Lotus σίγουρα δεν αντέχει τον ρόλο του «νούμερο δύο», ενώ και ο Alonso είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός για να "αντέξει" κάποιον επί ίσοις όροις στην ομάδα…

O Stefano Domenicali, σχετικά με το όλο θέμα, τοποθετήθηκε ως εξής: «Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις στον ορίζοντα. Γιατί; Επειδή δεν έχουν ακόμη ληφθεί αποφάσεις. Επιπλέον, όπως συμβαίνει στις καλύτερες οικογένειες, σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται την κατάλληλη στιγμή και όχι επειδή μας πιέζουν συγκεκριμένες ημερομηνίες στο ημερολόγιο».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube