Από τη Μύκονο στην Καραϊβική ο Hamilton

Από τη Μύκονο στην Καραϊβική ο Hamilton

Ο Βρετανός απολαμβάνει τις διακοπές του και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιο είναι το νέο του αμόρε

Αν η αγωνιστικές επιδόσεις του Lewis Hamilton (είναι ένας εξαιρετικός οδηγός- το έχει αποδείξει άλλωστε) συγκεντρώνουν τα φώτα τις δημοσιότητος πάνω στον Βρετανό, η «εξωγηπεδική» του ζωή το κάνει στο πολλαπλάσιο. 
 
Άλλωστε όχι μόνον δεν κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή, αλλά πολλές φορές φρoντίζει να προκαλεί με διάφορους τρόπους τους παπαράτσι.
Αυτή την εποχή και δεδομένης της καλοκαιρινής διακοπής στην F1, ο Βρετανός βρίσκεται στην Καραϊβική, έχοντας περάσει προηγουμένως και μια βόλτα από τη δική μας Μύκονο

Οι διακοπές του Παγκόσμιου Πρωταθλητή βέβαια είναι θέμα για τα ταμπλόιτ της Βρετανίας (και όχι μόνο) και ιδού τώρα πώς όλοι ψάχνονται να βρουν ποια είναι η μελαχρινή κατσαρομάλα με την οποία δεν διαστάζει να φωτογραφίζεται μαζί σε παιχνίδια στην παραλία. 
 
Βέβαια ο Hamilton μας έχει συνηθίσει να περιτριγυρίζεται από top models, ειδικά μετά τον χωρισμό του από την Nicole Scherzinger, σχέση για την οποία ο σκανδαλοθηρικός Τύπος είχε χύσει μπόλικο μελάνι και οι παπαράτσι είχαν χτυπήσει ουκ ολίγα ξενύχτια... 
 
Σε καλοκαιρινή διάθεση λοιπόν ο Lewis μέχρι να ξαναρχίσει η μάχη για το πρωτάθλημα που φέτος δεν είναι και τόσο... περίπατος για τη Mercedes.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube