Τα αγαπημένα μας JDM Legends ξεκατινιάζονται σε μια ωραία κόντρα ντριφτ! [video]

Τα αγαπημένα μας JDM Legends ξεκατινιάζονται σε μια ωραία κόντρα ντριφτ! [video]

Ποιος θα το περίμενε ότι όλα αυτά τα αυτοκίνητα, ακόμη και τα τετρακίνητα, θα μπορούσαν να ντριφτάρουν με τέτοιες γωνίες στην άσφαλτο;

Εδώ οι άνθρωποι του digital DRIVE είμαστε ευτυχείς που υπάρχει το Best Motoring. Χωρίς να ολιγωρεί στιγμή μας φέρνει μερικές από τα καλύτερες φάσεις της δράσης που συνέβησαν στην JDM. Και το video αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς περιλαμβάνει μπόλικο ντριφτ με σπορ αυτοκίνητα.

Για τη μάχη που θα δείτε, τα παιδιά του Best Motoring έβαλαν το 1995 μαζί όχι λιγότερα από εννιά αυτοκίνητα επιδόσεων από μια σειρά διαφορετικών κατασκευαστών. Μεταξύ αυτών λοιπόν, υπάρχουν ένα Subaru WRX STi, ένα Honda NSX-R, μια Toyota Supra και τρία διαφορετικά Nissan Skyline GT-R. Ένα Mitsubishi Lancer Evolution και ένα GTO κάνουν ακόμη την εμφάνισή τους, μαζί με ένα Mazda RX-7 Type-R. Όπως διαβάζετε, επρόκειτο για σοβαρή και εντυπωσιακή πρόσκληση «στα όπλα».

Η φάση έγινε δε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, καθώς αντί να συναντηθούν στο θρυλικό Tsukuba Circuit, όπως σε άλλα video, το Best Motoring αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να τα βάλει και τα εννιά σε ένα στριφτερό βουνίσιο δρόμο, σε μια αναμέτρηση ντρίφτινγκ της παλιάς σχολής. Το αποτέλεσμα ήταν φανταστική υπερστροφική δράση που έρχεται να κορέσει τη διαστροφική μανία μας για ντριφτ.

Δείτε και μόνοι σας πώς αυτοί οι έμπειροι οδηγοί πάνε αυτούς τους θρύλους της JDM στο βουνό και παρατηρήστε τι γωνίες γράφει κάθε αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 10 αγαπημένα μας ντριφτ στο ίντερνετ [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube