Προλάβετε αυτό το Datsun Fairlady 1500 του 1964! [videos]

Προλάβετε αυτό το Datsun Fairlady 1500 του 1964! [videos]

Είναι πλήρως αποκατεστημένο και λειτουργικό, οι προσφορές στη δημοπρασία είναι χαμηλές και τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Αν θέλετε ένα ξεχωριστό ρόουντστερ, που όμοιά του δεν βλέπετε κάθε μέρα, και παράλληλα θέλετε να βοηθήσετε τα θύματα του τυφώνα στο Puerto Rico, αυτό το Datsun Fairlady σας περιμένει – αλλά όχι για πολύ.

Είναι σε ηλεκτρονική δημοπρασία στο Bring a Trailer η οποία λήγει αύριο και η υψηλότερη προσφορά μέχρι στιγμής είναι στα $21.085 (€17.800).

Το συγκεκριμένο Fairlady 1500 υπέστη εκτεταμένη αποκατάσταση το 1999 με κόστος που ξεπέρασε τα $10.000 από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Ο κινητήρας είναι 4κύλινδρος 1.488 κυβικών και κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 4 σχέσεων. Έχει γίνει τρίψιμο των βαλβίδων με νέες έδρες, έχουν τοποθετηθεί τα σωστά καρμπιρατέρ SU ανακαινισμένα κι έχει γίνει πλήρες σέρβις με ρύθμιση από τον σπεσιαλίστα Mike Young.

Πέρα από τον κινητήρα, έχει αλλαχτεί ο συμπλέκτης με γνήσιο, έχουν ξαναφτιαχτεί το μπροστινό σύστημα και τα φρένα με τα 4 ταμπόυρα, κι έχει τοποθετηθεί καινούργια ηλεκτρική πλεξούδα από την Αυστραλία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Datsun 2000 «Fairlady» 1967-1970

Το αμάξωμα έχει ξαναβαφτεί στο χρώμα Vermillion Red, τα νίκελ έχουν ξαναχρωμιωθεί και όλα τα φώτα και κρύσταλλα είναι πλήρη, γνήσια και λειτουργικά.

Έχουν αλλάξει οι κλειδαριές το 2014, και πέρσι τοποθετήθηκαν καινούργια λάστιχα Kumho Solus στους τροχούς 13” της Enkei.

Η κουκούλα είναι καινούργια, οι παλιές μαύρες ταπετσαρίες αντικαταστάθηκαν με νέες μπεζ χρώματος και βέβαια παραμένει το πολύ ξεχωριστό, εγκάρσια τοποθετημένο πίσω κάθισμα.

Το οδόμετρο γράφει 38.000 μίλια (61.000 km) από τα οποία τα 2.000 μίλια έχουν γίνει από τον πωλητή, τα δυόμισι χρόνια που έχει το αυτοκίνητο στην κατοχή του.

Βιαστείτε, διότι δεν απομένουν πολλές ώρες και το αυτοκίνητο δείχνει κελεπούρι – ακόμα κι αν υπολογίσουμε τα μεταφορικά από την Καλιφόρνια ως εδώ.

[Πηγή: Bring a Trailer]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube