Για camping με μια Ferrari F40 (!)

Για camping με μια Ferrari F40 (!)

Όταν έχεις μια Ferrari F40 θέλεις να κάνεις τα πάντα με αυτή. Ακόμα και να τη φορτώσεις και να πας για camping.

Ο ευτυχής κάτοχος αυτής της Ferrari F40 από την Ιαπωνία αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι συνηθίζουν να κάνουν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook ο Ιάπωνας, γνωστός με το ψευδώνυμο Carguy, φαίνεται να απολαμβάνει το camping με έναν φίλο του. Το όχημα που τους μετέφερε στο σημείο της κατασκήνωσης είναι η Ferrari F40 του. Η σκηνή και ο εξοπλισμός του camping είχαν φορτωθεί στην οροφή της, χωρίς σχάρα, ενώ το εργοστασιακό σύστημα ανύψωσης της ανάρτησης φρόντισε για την επαρκή απόσταση από το έδαφος.

Η ιδιαίτερη αυτή εξόρμηση στη φύση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, με τις φωτογραφίες να ανεβαίνουν σε πραγματικό χρόνο στο Facebook. Κάποιοι fans μάλιστα ζήτησαν να δουν... αυγά να τηγανίζονται πάνω στην εξάτμιση της F40, και όπως βλέπουμε στην αντίστοιχη φωτογραφία ο ιδιοκτήτης δεν τους χάλασε το χατήρι.

Από τη Δευτέρα πάντως ο Ιάπωνας έχει αφήσει την F40 στο γκαράζ του. Βλέπετε, έχει αναλάβει να στρώσει μέσα σε δύο μέρες την ολοκαίνουργια Ferrari 458 Speciale του ώστε να είναι έτοιμη για ένα trackday στο Fuji Speedway αύριο.

[Πηγή: Carguy μέσω Worldcarfans]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube