Αντί για δέντρο, φέτος ας στολίσουμε μια Ferrari F40 [video]

Αντί για δέντρο, φέτος ας στολίσουμε μια Ferrari F40 [video]

Ξέρετε κανένα παιδί που θα στενοχωρηθεί αν βρει τα δώρο του μπροστά από μια στολισμένη, πράσινη Ferrari F40, αντί για το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Εκτός από τα ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα, θα πρέπει να υπάρχει και κάποια άλλη, πιο ξεχωριστή λύση, για να τη γλιτώσει ένα πραγματικό δέντρο. Ας πούμε, γιατί να μη στολίσουμε ένα αυτοκίνητο;

Φυσικά, θα πρέπει να είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό μοντέλο, σε άριστη κατάσταση και όσο λαμπερό χρειάζεται για την περίσταση. Βοηθάει να είναι και πράσινο, έτσι ώστε να παραπέμπει σε δέντρο. Η λύση που βρήκε η ιταλική Car & Vintage, μια εταιρία που ασχολείται με το κλασσικό αυτοκίνητο και οτιδήποτε το αφορά, είναι μια… πράσινη Ferrari F40 του 1992. Στο video που ετοίμασε για τις γιορτές, ο οδηγός της έχει σκοπό να κόψει ένα δέντρο, όμως στην πορεία αλλάζει γνώμη και αποφασίσει να στολίσει το ίδιο το αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο χιονοδρομικό με μια Ferrari F40 [video]

Οι φίλοι της Ferrari βέβαια θα γνωρίζουν ότι καμία πράσινη F40 δεν βγήκε από το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας. Όμως οι ακόμα πιο πιστοί, ίσως αναγνωρίσουν αυτό το συγκεκριμένο πράσινο, το οποίο αποτελεί επίσημο -πλην όμως αρκετά σπάνιο- χρώμα της φίρμας και ονομάζεται Verde Abetone. Για το ότι μια F40 είναι βαμμένη σε αυτό ευθύνεται ο ιδιοκτήτης της, ο Eugenio Amos. Ο οδηγός αγώνων, συλλέκτης αυτοκινήτων και επικεφαλής της Automobili Amos, αποφάσισε να διαφοροποιήσει την F40 που ανακατασκεύασε πρόσφατα, σε σχέση με κάθε άλλη.

Απολαύστε παρακάτω το όμορφο video της Car & Vintage. Το οποίο ίσως αποτελεί απλώς το πρώτο δείγμα γραφής και θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube