13o Concours d’ Elegance της ΦΙΛΠΑ αυτή την Κυριακή

13o Concours d’ Elegance της ΦΙΛΠΑ αυτή την Κυριακή

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 θα διοργανωθεί το 13o Concours d’ Elegance της ΦΙΛΠΑ στον χώρο που το φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια, τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Στον όμορφο χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου θα διεξαχθούν για 4η συνεχή χρονιά τα καλλιστεία αυτοκινήτων της ΦΙΛΠΑ, γνωστά και ως Concours d’ Elegance.

Στην εκδήλωση θα εκτεθούν περισσότερες από 100 «καλλονές» που γεννήθηκαν από το 1930 έως και το 1986. Τα μοναδικά ιστορικά μοντέλα θα διαγωνιστούν για να βραβευτούν και να κερδίσουν μια θέση στο κόκκινο χαλί.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρξουν ξεχωριστές κατηγορίες Classic, Racing, Moto, Young Timers και Military, οι οποίες θα καλύψουν κάθε πτυχή της αυτοκινητικής κουλτούρας μας. Η παρουσία του κόσμου θα τιμήσει την εκδήλωση, ενώ από τις ψήφους του κοινού θα προκύψει και το «κάλλιστο» μοντέλο της διοργάνωσης.

Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης έχει οριστεί στις 09:00 το πρωί, και θα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στον χώρο μέχρι αργά το μεσημέρι. Η είσοδος στη Μαρίνα φυσικά είναι ελεύθερη για το κοινό.



[Πηγή: ΦΙΛΠΑ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube