WRC: H Hyundai εγκαινιάζει τις νέες αγωνιστικές εγκαταστάσεις της στη Γερμανία

WRC: H Hyundai εγκαινιάζει τις νέες αγωνιστικές εγκαταστάσεις της στη Γερμανία

H Hyundai Motorsports έκανε τα επίσημα εγκαίνια των εγκαταστάσεών της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, στο Άλτσεναου της Γερμανίας.

Ενώ οι εργασίες συνεχίζονται, τόσο στο εργοστάσιο όσο και στην εξέλιξη του i20 WRC, οι εγκαταστάσεις άνοιξαν επίσημα τις πύλες τους χθες, Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport, o (γνωστός από το Peugeot 206 WRC) μηχανολόγος Μισέλ Ναντάν, δήλωσε: «Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί άλλο ένα βήμα εμπρός στο συναρπαστικό μας έργο ανάπτυξης μιας αγωνιστικής ομάδας από το μηδέν, καθώς εγκαινιάζουμε τις κεντρικές εγκαταστάσεις μας. Έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση και τώρα διαθέτουμε τις τέλειες εγκαταστάσεις ώστε να προετοιμαστούμε για την πρόκληση αυτή».

Η Hyundai προσκάλεσε άλλες ομάδες και συντελεστές του WRC να έρθουν και να δουν το εργοστάσιό της.

Ο πρόεδρος της Hyundai Motorsport, Γκιου-Χέον Τσόι, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος που εγκαινιάζω το νέο αγωνιστικό σπίτι της Hyundai. Η Hyundai Motorsport, πέρα από πλατφόρμα προώθησης της μάρκας μας, λειτουργεί ως μηχανολογική πλατφόρμα επιδόσεων και σε παγκόσμια κλίμακα, συντελώντας στην αναβάθμιση της εικόνας της μάρκας μας με ένα συναφή και συναρπαστικό τρόπο».

Το Hyundai i20 WRC έχει ήδη αρχίσει ένα σκληρό πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης ώστε να είναι έτοιμο να συμμετάσχει στο Ράλι Μόντε Κάρλο, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube