Ράλι Ακρόπολις: Ισοπαλία Λάτβαλα - Νοβίκοφ στην πρώτη ε.δ. του Σαββάτου

Ράλι Ακρόπολις: Ισοπαλία Λάτβαλα - Νοβίκοφ στην πρώτη ε.δ. του Σαββάτου

Ισοπαλία Λάτβαλα με Νοβίκοφ είχαμε στην πρώτη ειδική της ημέρας με τους δύο οδηγούς να κάνουν ακριβώς τον ίδιο χρονο σημάδι της μεγάλης μάχης που γίνεται.

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Ντάνι Σόρντο και ακολούθησαν οι Νεβίλ, Οστμπέργκ, Μίκελσεν, Χίρβονεν, Οζιέ, Αλ Ατίγια, Πρόκοπ με τον Κούμπιτσα να συνεχίζει να γράφει πολύ καλούς χρόνους στην κατηγορία του. Η μάχη προβλέπεται σκληρή αφού το Ακρόπολις έδειξε ήδη από χθες τα δόντια του, αφήνοντας έξω από τη μάχη το μεγάλο φαβορί Σεμπαστιάν Οζιέ.
Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ώς εξής:
εδ  Κλέλια- Μυκήνες 08:23 και  δεύτερο πέρασμα στις 15:10
εδ  Γυμνό     09:38 και δεύτερο πέρασμα στις 16:25
εδ  Κεφαλάρι 10:33 και δεύτερο πέρασμα στις 17:20
εδ  Ζίρια 11:55 και δεύτερο πέρασμα στις 18:46

Ανάμεσα στα δύο σκέλη μεσολαβεί σέρβις στο Λουτράκι και άλλο ένα σέρβις στο τέλος της ημέρας πάλι στο Λουτράκι.

Aς δούμε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές αμέσως μετά το τέλος της πρώτης εδ της ημέρας:

Μίκο Χίρβονεν: «Ήταν εντάξει, πολύ μπόσικο, γλιστερό χώμα, αλλά όλα καλά».

Ντάνι Σόρντο: «Είναι πολύ γρήγορος ο Jari-Matti, το είδα από τον πρώτο ενδιάμεσο χρόνο και κατάλαβα πως θα ήταν δύσκολο να τον πιάσω. Θέλω να πιέσω, αλλά χωρίς να κάνω λάθη».

Μαντς Οστμπεργκ: «Ήταν εντάξει -γλιστράει πολύ-, ήταν δύσκολο να ακολουθήσω τις σημειώσεις, έβαλα τη λάθος σχέση σε κάποιες στροφές. Κανένα πρόβλημα με τις γραμμές, ακολουθούμε αυτές του Mikko και του Sebastien».

Ευγένι Νοβίκοφ: «Ακολουθώ τα split του Jari-Matti. Το σχέδιο είναι να ακολουθώ τους χρόνους του και, αν χρειαστεί, να πιέσω παραπάνω».

Νάσερ Αλ Ατίγια: «Όλα καλά, ήταν μια δύσκολη ειδική, αλλά δεν είχαμε προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γιάρι Μάτι Λάτβαλα: «Ήταν πολύ καλή ειδική. Ο Mίκα συνήθως σχολιάζει, αλλά είπε πως ήταν καλή ειδική. Πρέπει να πιέσουμε, αλλά είναι Ακρόπολις και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι».

Σεμπαστιάν Οζιέ: «Το αυτοκίνητο είναι εντάξει, αλλά υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα. Προσπαθώ, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να οδηγήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Αντρέας Μίκελσεν: «Είναι καλύτερα σήμερα. Δεν μπορώ να βρω καλό ρυθμό, δεν έχω καλή αίσθηση του αυτοκινήτου και καθόλου αυτοπεποίθηση σε όλο το ράλι μέχρι στιγμής».

Μάρτιν Πρόκοπ: «Ήταν πολύ καλά σε σχέση με χθες. Δεν άκουσα σε μια στροφή, και σχεδόν την έχασα. Άκουσα πως ήταν στροφή 3ης, αλλά ήταν 2ας. Έχει μεγάλη διαφορά. Μετά έχασα τη συγκέντρωσή μου»

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube