Ράλι Ακρόπολις: Δηλώσεις των οδηγών από την εκκίνηση του αγώνα

Ράλι Ακρόπολις: Δηλώσεις των οδηγών από την εκκίνηση του αγώνα

Δείτε τις δηλώσεις των οδηγών λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα στο Ζάππειο.

HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Είναι μια καλή παράδοση να βρισκόμαστε στο Ράλι Ακρόπολις. Είναι το σκληρότερο Ράλι. Θα επιτεθούμε στη μεγάλη ειδική, γιατί δεν τα πήγαμε καλά στην κατατακτήρια. Θα προτιμούσα να ξεκινώ τελευταίος, αλλά η 5η θέση είναι εντάξει».

SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Για την ώρα όλα είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη στη μεγάλη ειδική. Η 10η θέση στη σειρά εκκίνησης είναι καλή».

OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Το αυτοκίνητο είναι δυνατό, και μου αρέσει και ο αγώνας. Θα προσέξω τα ελαστικά και το αυτοκίνητο, θα οδηγήσω προσεκτικά σε κάποια σημεία, και σε κάποια άλλα θα πιέσω. Θέλουμε να βρεθούμε στο πόντιουμ και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό».

NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Το αυτοκίνητο είναι εντάξει, το Ράλι θα είναι σκληρό, ειδικά η δεύτερη ημέρα. Το σχέδιο είναι να έχουμε ρυθμό και ο στόχος μου είναι να παλέψω για την καλύτερη δυνατή θέση».

AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι πάλι εδώ με μια νέα ομάδα. Ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα για όλη την ομάδα. Ελπίζω να βρεθώ στο πόντιουμ ή στην πρώτη 5άδα».

LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Δεν ήταν καλή η κατατακτήρια. Η ρύθμιση του πίσω διαφορικού δεν ήταν σωστή, δεν ήταν εύκολο να οδηγήσω. Η θέση εκκίνησης δεν είναι ιδανική, αλλά το Ράλι Ακρόπολις είναι σκληρό, όλα μπορεί να συμβούν. Θα κάνω καθαρά περάσματα, θα μείνω μακριά από τα προβλήματα. Πρέπει να πάρεις ρίσκο αν θέλεις τη νίκη, αλλά πρέπει να ξέρεις σε ποιους τομείς».

OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Το σχέδιο είναι να προσπαθήσω για ένα καλό αποτέλεσμα, ο στόχος είναι να αυξήσουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Κάναμε μια καλή κατατακτήρια ειδική σήμερα. Θα προσπαθήσω για μια καλή αρχή, γιατί είναι μεγάλη η πρώτη ειδική. Το Ράλι Ακρόπολις είναι απαιτητικό, λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά αυτό είναι που μας αρέσει».

MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Νιώθω ωραία που επιστρέφω. Και πέρσι το ίδιο ένιωθα. Θα είμαστε τρίτοι στο δρόμο και δε θα πιέσουμε πολύ στη μεγάλη ειδική, έτσι ώστε να μη βρεθούμε στη σκόνη του Al Qassimi και να διατηρήσουμε το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση».

AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Νιώθω εντάξει που ξεκινάω πρώτος. Ξέρω πως είναι δύσκολο να καθαρίζεις το δρόμο και να φτιάχνεις τις γραμμές για τους υπόλοιπους οδηγούς. Ξέρω πως θα χάσω χρόνο και θα προσπαθήσω να αποφύγω τα προβλήματα. Σήμερα το Ράλι είναι σκληρό, αύριο θα είναι ακόμα σκληρότερο».

NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο στόχος μου είναι να κάνω ένα έξυπνο Ράλι. Να είμαι προσεκτικός, να προσέξω το αυτοκίνητο. Αν νιώσω καλύτερα, θα πάω ταχύτερα. Θέλω να τερματίσω στην πρώτη 5άδα».

PROKOP Martin - ERNST Michal
«Έχω αρκετή εμπειρία εδώ και μου αρέσουν οι ειδικές. Θα πρέπει να καθαρίσουμε το δρόμο, θα δούμε πώς θα πάει».

FUCHS Nicolas - MUSSANO Fernando
«Είναι η δεύτερή μου φορά στην Ελλάδα. Πέρυσι θα είχα νικήσει, αλλά έσπασε η ανάρτηση. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Ν δεν είναι πολύ ασφαλή σε αυτούς τους δρόμους. Θα προσπαθήσω να τελειώσω τη μεγάλη ειδική χωρίς να πιέσω».

AL-KUWARI Abdulaziz - DUFFY Killian
«Πρώτα απ' όλα πρέπει να τερματίσουμε. Δεν είναι σκληρό για μας, αλλά για το αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Θα ήθελα να τερματίσω στην πρώτη 3άδα».

ATHANASSOULAS Lambros - ZAKHAEOS Nikolaos
«Νιώθω ευχάριστα με το αυτοκίνητο από κινητήρα και set-up. Το έχω, νιώθω καλά, είναι φιλικό. Η μεγάλη ειδική είναι δύσκολη, ειδικά για εμάς, που είμαστε απροπόνητοι, και το πρόβλημα είναι πως έχουμε αργό οδηγό μπροστά μας, και ίσως αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με τη σκόνη».

HALKIAS Themis - MAHAERAS Leonidas
«Πάμε να κάνουμε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του ΠΠΡ, να τον ευχαριστηθούμε και να έχουμε έναν καλό τερματισμό. Ο στόχος μας είναι η επιβίωση».

TIDEMAND Pontus - FLOENE Ola
«Είναι ένα μεγάλο, ζεστό Ράλι και πρέπει να προσέξουμε το αυτοκίνητο. Υπάρχουν καλές ειδικές, με ωραία τοπία».

SUAREZ MIRANDA Jose Antonio - CARRERA ESTEVEZ Candido
«Θα πάμε γρήγορα, το Ράλι είναι δύσκολο με πολλές πέτρες, αλλά σε κάποια σημεία μπορείς να κινηθείς γρήγορα. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να πανηγυρίσω την πρώτη μου νίκη στο χώμα».

AASEN Marius - ENGAN Marlene
«Νιώθω καλά, νιώθω άνετα με τις σημειώσεις, είναι καλύτερα τώρα. Θα προσπαθήσω να τερματίσω χωρίς προβλήματα και θα κυνηγήσω ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είμαι ευτυχής αν τερματίσω στην πρώτη 3άδα».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube