Ο L.Hamilton παρουσίασε τη Mercedes W04 [video]

Ο L.Hamilton παρουσίασε τη Mercedes W04 [video]

Στην πίστα της Jerez στην Ισπανία, όπου αύριο ξεκινούν οι πρώτες δοκιμές των ομάδων για το 2013, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes W04.

Όπως αναμενόταν, τα φώτα έπεσαν πάνω στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Louis Hamilton, ο οποίος μαζί με τον team mate του Nico Rosberg, έφθασαν στο σημείο της πίστας όπου θα αποκαλυπτόταν το νέο μονοθέσιο της γερμανικής ομάδας οδηγώντας ο καθένας τους από μια Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series.

«Με δυσκολία κοιμήθηκα χθες βράδυ» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Louis Hamilton. «Είναι μια ευχάριστη μέρα για όλους στην ομάδα, αλλά ιδιαίτερα για μένα και το Nico όπου μετά από 12 χρόνια, που τρέχαμε μαζί στα kart, βρισκόμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το πλάνο της ομάδας είναι μακρόχρονο και ξέρω πως μαζί θα πετύχουμε πολλά».

Με τις τεχνικές προδιαγραφές των μονοθεσίων να παραμένουν σταθερές φέτος, ενόψει των πολλών που θα ακολουθήσουν το 2014, η γερμανική ομάδα ακολούθησε την πεπατημένη και έτσι το νέο της «όπλο» για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, δεν είναι παρά μια εξέλιξη του περσινού μονοθεσίου.

Η W04 πραγματοποίησε τους πρώτους αναγνωριστικούς γύρους στην πίστα Jerez σήμερα το πρωί με τον Rosberg πίσω από το τιμόνι. Ο Βρετανός team mate του θα πάρει την πρώτη του γεύση από το νέο μονοθέσιο σήμερα το απόγευμα, ενώ από αύριο και οι δύο θα συμμετέχουν στο πρώτο επίσημο τετραήμερο δοκιμών της Formula 1, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube