Ιταλικές νίκες στο Trofeo Abarth Selenia Europe, στο Νίρμπουργκρινγκ

Ιταλικές νίκες στο Trofeo Abarth Selenia Europe, στο Νίρμπουργκρινγκ

Οι νεαροί Ιταλοί οδηγοί ήταν οι πρωταγωνιστές του δεύτερου γύρου του Trofeo Abarth Selenia Europe, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία.

Στον πρώτο αγώνα ο Αλεξ Καμπάνι  (Abarth 695 Assetto Corse) τερμάτισε εμπρός από τον αδελφό τουΜαουρίτσιο, τον Τζόνοθαν Γκιακόν και τον Λούκα Ανσέλμι. Ο τελευταίος ήταν νικητής όμως στον δεύτερο αγώνα, ενισχύοντας τη θέση του στην πρωτοπορία της γενικής κατάταξης του Trofeo.

Στα Abarth 500 Assetto Corse ο Εμανουέλε Μοντσίνι επανέλαβε την εξαιρετική επίδοσή του στην Ντιζόν, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες. Το ίδιο πέτυχε και ο Βέλγος Πιέρ - Υβ Κοράλς στο Trofeo Abarth Selenia Benelux, κυριαρχώντας και στους δύο αγώνες, και είναι τώρα επικεφαλής στη βαθμολογία του Trofeo Abarth Selenia Benelux.

Ο αγώνας του Νίρμπουργρινγκ σηματοδότησε το ξεκίνημα του Trofeo Abarth Selenia Benelux για τους έξι διεκδικητές του "Make It Your Race". Κατά τη διάρκεια και των δύο αγώνων έγιναν συναρπαστικές μάχες, με αρκετές επαφές και εναλλαγές στις θέσεις, με το Γάλλο Φαμπιάν Ζανμπλάν να κερδίζει τη νίκη στον πρώτο αγώνα και το Βέλγο Ζερόμ Γκεσενέ στο δεύτερο. Ο Γάλλος είναι τώρα επικεφαλής σ' αυτό το ειδικό πρωτάθλημα.

Ο επόμενος γύρος του Abarth Selenia Europe θα πραγματοποιηθεί στην αυστριακή πίστα Redbull Ring, το Σαββατοκύριακό 15 και 16 Ιουνίου. Την ίδια μέρα το Trofeo Abarth Selenia Benelux και το "Make It Your Race" θα βρεθούν στην ολλανδική πίστα του Zandvoort.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube