Formula1: Τρέχει η Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες μετά την έξοδο του Μάσα

Formula1: Τρέχει η Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες μετά την έξοδο του Μάσα

Λίγη ώρα πριν τις κατατακτήριες δοκιμές στο Μονακό, δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον καιρό, καθώς ο ουρανός από το πρωί σκοτινιάζει επικίνδυνα και οι προβλέψεις δεν είναι σαφείς για το αν θα βρέχει ή όχι στη διάρκεια των κατατακτηρίων. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους οδηγούς, ενώ θα φέρει ανακατατάξεις που στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου είναι μάλλον απρόβλεπτες και μπορεί να φέρουν στην pole position κάποιον συνδυασμό που δεν φανταζόμεναστε.
Το δεύτερο πρόβλημα αφορά στη Ferrari που τρέχει να προλάβει για να επιδιορθώσει το μονοθέσιο του Μάσα, μετά την έξοδο που είχε ο Βραζιλιάνος στη διάρκεια του FP3. Ως γνωστόν παλαιότερα υπήρχαν εφεδρικά αυτοκίνητα στις ομάδες για τέτοιες καταστάσεις, κάτι που σήμερα δεν ισχύει, οπότε… τρεχάτε ποδαράκια μου. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τις... αβαρίες λόγω της εξόδου, οι μηχανικοί της Ferrari θα πρέπει να αλλάξουν και κιβώτιο, οπότε, έστω και να προλάβει τις κατατακτήριες ο Βραζιλιάνος, θα έχει και ποινή 5 θέσεων στη σειρά εκκίνησης αύριο.
Οπως και νάχει σε λίγο αρχίζουν οι κατατακτήριες, οπότε θα δούμε και αν θα βρέξει και ποιος θα ξεκινήσει αύριο πρώτος στο Μονακό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube