Formula1: Νίκη Αλόνσο - Ferrari στη Βαρκελώνη

Formula1: Νίκη Αλόνσο - Ferrari στη Βαρκελώνη

Θριαμβευτική εμφάνιση Ferrari με νίκη Αλόνσο "εντός έδρας" και τρίτη θέση από τον Μάσα.


Ο Ισπανός μετά από μια εκπληκτική εκκίνηση, έκανε έναν εξίσου εξαιρετικό αγώνα και πνηγύρισε τη νίκη στην πίστα του Μονμελό της Βαρκελώνης. Πίσω του τερμάτισε ο Ραϊκονεν που πιστοποίησε με αυτόν τον τρόπο τόσο την πολύ καλή περίοδο που διανύει ο Iceman όσο και την  ανταγωνιστικότητα της Lotus.
Tην τρίτη θέση στο βάθρο συμπλήρωσε η δεύτερη Ferrari με τον Φελίπε Μάσα, δίνοντας στην κόκκινη ομάδα πολύτιμους βαθμούς στη μάχη διεκδίκησης του τίτλου των κατασκευαστών.
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, παρά την πολύ καλή εκκίνηση που έκανε, δεν μπόρεσε να πετύχει τίποτα καλύτερο από την 4η θέση με τον ομόσταυλό του στη Red Bull Mαρκ Γουέμπερ να τερματίζει ακριβώς πίσω του.
Η Mercedes που ξεκίνησε από την πρώτη και τη δεύτερη θέση μάλλον απογοήτευσε, με τον κάτοχο της pole position Νίκο Ρόσμπεργκ να τερματίζει έκτος και τον δεύτερο στη σειρά εκκίνησης Λ. Χάμιλτον να βλέπει δωδέκατος την καρό σημαία, μην μπορώντας να πάρει ούτε έναν βαθμό. Στις υπόλοιπες θέσεις μέχρι την δεκάδα πλασσαρίστηκαν οι Ντι Ρέστα, Μπάτον, Περεζ, Ρικιάρντο. Να θυμίσουμε πως ο Αλόνσο ξεκίνησε από την 5η θέση και ο Μάσα από την ένατη!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube