Formula 1: Φέτελ και Red Bull επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2015

Formula 1: Φέτελ και Red Bull επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2015

Η Red Bull Racing ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2015.

Ο Γερμανός, που έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία πρωταθλήματα της Formula 1 με την ομάδα της Red Bull, είχε συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το τέλος του 2014, μετά την ανανέωση του συμβολαίου όμως θα παραμείνει σ’ αυτή για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Έχοντας ξεκινήσει τη καριέρα του ως μέλος της ακαδημίας Red Bull Junior, ο 25χρονος οδήγησε για πρώτη φορά για λογαριασμό της Red Bull Racing το 2009. Είχαν προηγηθεί το επιτυχημένο ντεμπούτο του με τη BMW Sauber και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τη Scuderia Toro Rosso.

Στη σύντομη καριέρα του στη Formula 1, ο Φέτελ έχει πανηγυρίσει 29 νίκες, έχει ανέβει 51 φορές στο βάθρο και έχει πετύχει 39 pole positions. Είναι κάτοχος του τίτλου, έχοντας μάλιστα ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής επί τρεις συνεχόμενες σεζόν, διατηρώντας τα σκήπτρα από το 2010 έως σήμερα.

Φέτος έχει ήδη στο ενεργητικό του τρεις νίκες σε επτά Γκραν Πρι και προηγείται στη βαθμολογία των οδηγών με προβάδισμα 36 βαθμών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube