Η Lotus δεν θα κάνει δοκιμές στη Χερέθ

Η Lotus δεν θα κάνει δοκιμές στη Χερέθ

Είναι επιλογή της ομάδας όπως δήλωσε ο τεχνικός της διευθυντής Nick Chester

Η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε δια στόματος Nick Chester πως δεν θα πραγματοποιήσει δοκιμές στην πίστα της Χερέθ, διότι δεν είναι ακόμη έτοιμη.
 
Ως γνωστό, για το 2014 οι δοκιμές των μονοθεσίων θα γίνουν σε τρεις περιόδους, η πρώτη εκ των οποίων ξεκινά σε λίγες εβδομάδες στην Ισπανία (Χερέθ) και οι υπόλοιπες δύο θα γίνουν στο  Bahrain τον Φεβρουάριο. Στο  Bahrain η Lotus ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρούσα. 
 
Όπως είπε ο Chester, η ομάδα αποφάσισε πως οι δοκιμές στη Χερέθ δεν θα ήταν πολύ καλή ιδέα, διότι θα "έριχνε πίσω" όλο το πρόγραμμα εξέλιξης του μονοθεσίου.
 
Σε ό,τι αφορά στο πως θα είναι το μονοθέσιο της Lotus για το 2014, ο Chester τόνισε πως η Ε21 αποδείχθηκε ένα άκρως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, ειδικά προς το τέλος της σεζόν. Γι' αυτό το λόγο θα υπάρξουν πολλά στοιχεία που θα μεταφερθούν αυτούσια στην Ε22.
Σε κάθε περίπτωση το καινούργιο μονοθέσιο πέρασε τις δοκιμασίες των crash tests και πήρε την απαραίτητη ομολογκασιόν και τώρα βρισκόμαστε στη φάση της διαμόρφωσης των καθισμάτων για τους Romain και Pastor, ενώ ελπίζουμε πως η επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου θα γίνει πριν τις δοκιμές στο Bahrain. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube