WRC: Στη Hyundai έως το 2021 ο Neuville

WRC: Στη Hyundai έως το 2021 ο Neuville

Με τον Mikkelsen να έχει συμβόλαιο για το 2019, «χηρεύει» η θέση του τρίτου οδηγού. 

Ο Thierry Neuville ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Hyundai για τα επόμενα τρία χρόνια. Ετσι ο Βέλγος, διεκδικητής του τίτλου για το 2018, θα παραμείνει πρώτος οδηγός της ομάδας. Με δεδομένο ότι και ο Andreas Mikkelsen έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, μένει να δούμε ποιος από τους Hayden Paddon και Dani Sordo θα είναι ο τρίτος οδηγός της ομάδας. 

Σχολιάζοντας την ανανέωση του συμβολαίου ο Michel Nandan υπογράμμισε πως και Thierry και ο Nicolas έχουν διαδραμτήσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδας. Φτάσαμε σήμερα να διεκδικούμε τίτλο τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές. Όμως ανεξάρτητα με το τι θα γίνει φέτος, πρέπει να χτίσουμε το μέλλον και θα βασιστούμε γι' αυτό στον Thierry και τον Nicolas.

Από την πλευρά του ο Βέλγος δήλωσε χαρούμενος που θα μείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δουλέψαμε σκληρά και έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ, είπε. Ωστόσο η πρώτη μας νίκη το 2014 παραμένει πολύ σημαντική για εμάς. Μαζί με τον Nicolas θέλουμε να τελειώσουμε τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντας - ιδανικά -  και τους δύο τίτλους. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube