WRC: O Wilson θέλει να πάρει πίσω τον Tanak στην M-Sport

WRC: O Wilson θέλει να πάρει πίσω τον Tanak στην M-Sport

To ερώτημα είναι αν η ομάδα θα βρει τα χρήματα για να «χτυπήσει» οδηγό επιπέδου του Εσθονού. 

Αναμφισβήτητα ο Ott Tanak είναι ένας οδηγός που με τις επιδόσεις ξεχωρίζει και «σημαδεύει» όχι μόνο νίκες αλλά και αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 
Από την εποχή που αγωνίζονταν στην ομάδα του Malcolm Wilson αλλά και τώρα που φορά τα χρώματα της Toyota, ο Εσθονός είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς του θεσμού. 
Ο Tanak έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Tommi Makinen που λήγει στο τέλος του 2019 και πρόσφατα με δηλώσεις του στο Autosport, ο Wilson ταράζει τα νερά, δηλώνοντας πως τον θέλει πίσω στην M-Sport. 

Βέβαια δήλωσε πως δεν ξέρει αν μπορεί να το καταφέρει αυτό, καθώς η M-Sport δεν έχει το μπάτζετ της Toyota ή των άλλων ομάδων και γι' αυτό το λόγο ο Wilson τόνισε πως πρέπει καταρχήν η ομάδα να επικεντρωθεί στο να πουλά περισσότερα αυτοκίνητα, έτσι ώστε να αποκτήσει την οικονομική επιφάνεια που θα προσελκύσει οδηγούς του επιπέδου του Tanak. 
O Wilson συμπλήρωσε πως θα ήταν ιδανικό για την ομάδα να έχει σαν πρώτο οδηγό τον Tanak για να εξελίξει το νέο της αυτοκίνητο ενόψει και των νέων κανονισμών. Παράλληλα συμπλήρωσε πως η ομάδα έχει ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο που μπορεί να κερδίζει αγώνες. 

Από την πλευρά του βέβαια ο Εσθονός δεν έχει κρύψει το γεγονός πως στόχος του είναι ο Τίτλος και πως αυτόν μπορεί να θέλει να τον κυνηγήσει με την ομάδα της Toyota, με τον Makinen να δηλώνει πως είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για νέα συμβόλαια και πως ο Tanak είναι ένας από τους οδηγούς που δεν πρέπει να ανησυχούν αν θα μείνουν δίχως μπάκετ. «Το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο» συμπλήρωσε με νόημα ο Makinen. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube