WRC: Ο Tanak συζητά και με τη Hyundai για το 2020

WRC: Ο Tanak συζητά και με τη Hyundai για το 2020

O Εσθονός έχει γίνει το μήλον της έριδος για όλες τις ομάδες. 

Με το συμβόλαιο του Tanak να λήγει στο τέλος της σεζόν και τον Εσθονό να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, είναι φυσικό να αποτελεί το «μήλον της έριδος» για όλες τις ομάδες. Ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του, όπως βέβαια και η Toyota για το αν θα του κάνει μια δελεαστική προσφορά. 
Στο... κυνήγι λοιπόν του Εσθονού μπήκε και η Hyundai με τον Andrea Adamo να δηλώνει ότι οραματίζεται να έχει μια «superteam» οδηγών στην ομάδα του. Η άποψη αυτή του Adamo έρχεται σε αντίθεση με αυτήν που παλαιότερα είχε διατυπώσει ο Tommi Makinen, ο οποίος είναι της άποψης πως κάθε ομάδα πρέπει να έχει από έναν κορυφαίο οδηγό για να διατηρείται μια ισοτιμία στον ανταγωνισμό.

Αν είχα χρήματα θα έπαιρνα τους κορυφαίους οδηγούς, είπε ο Adamo, λέγοντας ότι πληρώνομαι για να φέρνω αποτελέσματα. Αναφερόμενος στον Tanak είπε ότι για να τον προσελκύσεις πρέπει να έχεις πολλά χρήματα και ξέρω ότι εγώ δεν τα έχω. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα έχουμε πολύ καλούς οδηγούς στην ομάδα που έχουν συμβόλαιο καθώς και πολλούς άλλους εργαζόμενους. Όλους αυτούς πρέπει να τους φροντίσω με τρόπο τέτοιο ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα, είπε.

Αναφερόμενος στον Tanak είπε: «Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ο Tanak είναι εξαιρετικός οδηγός και νομίζω ότι είναι ένας από τους τρεις καλύτερους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή». 
 
Φήμες θέλουν τον Εσθονό να συζητά και την πιθανότητα επιστροφής του στην M-Sport. Βέβαια, όπως προείπαμε η Toyota δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη, ενώ τυχόν ένταξή του Tanak στην Hyundai θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις της ομάδας με τον Neuville που είναι η μέχρι στιγμής αιχμή του δόρατος της κορεατικής ομάδας. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube