WRC: Ο Mads Ostberg και επισήμως στη θέση του Kris Meeke στη Citroen

WRC: Ο Mads Ostberg και επισήμως στη θέση του Kris Meeke στη Citroen

Ωστόσο ο «πονοκέφαλος» της ομάδας είναι η σύνθεσή της για το 2019.

Ήταν αυτός που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη θέση του Kris Meeke στο μπάκετ του C3 WRC και τώρα πλέον η συμμετοχή του ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Mads Ostberg που μέχρι τώρα είχε τρέξει σε τρεις μόνον αγώνες (Σουηδία, Πορτογαλία και Σαρδηνία), θα πάρει μέρος σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες της χρονιάς, με εξαίρεση τον αγώνα στην Ισπανία, στον οποίο το ένα C3 WRC θα οδηγήσει ο  Sebastien Loeb στην τρίτη και τελευταία φετινή του συμμετοχή, σύμφωνα με την αρχική συμφωνία που είχε με την ομάδα.

Ανακοινώνοντας την συμμετοχή του Ostberg, o Pierre Boudar τόνισε πως ο Mads είναι μια πολύ καλή επιλογή και λόγω επιδόσεων και λόγω εμπειρίας, δεν έκρυψε όμως ότι το μυαλό του βρίσκεται ήδη στο 2019 και στο πώς θα χτίσει την ομάδα. Αυτό που δεν είπε ο Boudar αλλά όλοι το ξέρουν, είναι πως ο Ostberg ήταν η μόνη λύση που είχε για το 2018 αν ήθελε να έχει έναν οδηγό που έχει εμπειρία από το WRC και καλές επιδόσεις και πως σε διαφορετική περίπτωση έπρεπε να ψάξει να βρει οδηγό από το WRC2, κάτι όμως που φαίνεται πως οι Γάλλοι δεν το ήθελαν.

Από την πλευρά του ο οδηγός δήλωσε –όπως είναι φυσικό – ευτυχής και διαβεβαίωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να δικαιώσει τη Citroen για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του. Έχω αρχίσει να συνηθίζω το C3, είπε και με δεδομένο ότι η Φινλανδία είναι ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες, πιστεύω ότι θα πετύχω μια πολύ καλή επίδοση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube