WRC: Ο Craig Breen θα οδηγήσει το τρίτο Hyundai στο ράλι της Φινλανδίας

WRC: Ο Craig Breen θα οδηγήσει το τρίτο Hyundai στο ράλι της Φινλανδίας

Η Hyundai κυνηγά με κάθε τρόπο την κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών.

Ο Craig Breen  θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τους Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen στο ράλι της Φινλανδίας.
Ο Ιρλανδός συμφώνησε για έναν αγώνα βάζοντας παρακαταθήκη και για το μέλλον. Η Hyundai θέλει να μαζέψει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου των κατασκευαστών και για το λόγο αυτό επέλεγε τον Breen ο οποίος στον συγκεκριμένο αγώνα έχει σημειώσει πολύ καλές επιδόσεις.

Ο Breen, ο οποίος έχασε τη θέση του στη Citroën Racing στα τέλη του περασμένου έτους, προσπάθησε πολύ να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο WRC κάτι που δεν έκρυψε στις δηλώσεις του μετά την αναγγελία της συμμετοχής του, τονίζοντας πως «ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω τους υπόλοιπους οδηγούς να έχουν μπάκετ φέτος και εγώ να μην έχω. Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα επιστρέψω σε έναν αγώνα στον οποίο έχω εμπειρία και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά της ομάδας, ο επικεφαλής της ο Andrea Adamo τόνισε πως φέραμε στην ομάδα τον Craig που έχει μεγάλη εμπειρία από τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά έχει να επιδείξει και πολύ καλές επιδόσεις, στοιχεία που ελπίζουμε για εμάς να αποδειχθούν πολύτιμα.

Ο Ιρλανδός θα τρέξει με τον αριθμό 42 στις πόρτες, αριθμός που όπως είπε τον συνοδεύει από το 1998 όταν ξεκίνησε να κάνει καρτ. Στο μεταξύ και για να προετοιμαστεί καλύτερα θα πάρει μέρος στο ράλι της Εσθονίας, όπως και ο Mikkelsen.

Μετά τη νίκη του Sordo στη Σαρδηνία αλλά και την τρίτη θέση του Mikkelsen στον ίδιο αγώνα, η Hyundai Motorsport  προηγείται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των κατασκευαστών με 44 βαθμούς και είναι προφανές ότι θέλει να κυνηγήσει αυτόν τον τίτλο για το 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube