WRC: Και επισήμως στην Toyota οι Ogier, Evans και Rovanpera

WRC: Και επισήμως στην Toyota οι Ogier, Evans και Rovanpera

Άγνωστο το μέλλον για τους Latvala και Μeeke.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Toyota Gazoo Racing ανακοίνωσε και επίσημα τους οδηγούς της για το 2020 που είναι οι  Sebastien Ogier, Elfyn Evans και Kalle Rovanpera.

Σαφώς το «μεγάλο όνομα» στην ομάδα είναι πλέον ο 35χρονος εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier, που μαζί με τον μόνιμο συνοδηγό του Julien Ingrassia θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν έναν ακόμη τίτλο, κάτι που δεν κατάφεραν με την ομ΄δα της Citroen.
Η τελευταία αποχώρησε από το WRC αφού προηγουμένως έριξε τις ευθύνες στον Ogier που είχε προαποφασίσει να πάει στην ομάδα της Toyota μετά την αποχώρηση του Tanak που εντάχθηκε στη Hyundai.

O Elfyn Evans έχει ξεχωρίσει για τη σταθερότητα αλλά και τις επιδόσεις του στο μπάκετ του Fiesta και τώρα ήρθε η ώρα να εξαργυρώσει τις καλές τους εμφανίσεις.
Την ίδια στιγμή ο 19χρονος Kalle Rovanpera που θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα, έχοντας κερδίσει τον τίτλο του WRC 2 Pro για το 2019, καλείται να αποδείξει ότι θα έχει εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις και στο τιμόνι ενός WRC αυτοκινήτου.

Οι κινήσεις αυτές αφήνουν εκτός νυμφώνα οριστικά τους Jari Matti Latvala και Kris Meeke οι οποίοι πλέον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ελπίζουν σε ένα συμβόλαιο με την ομάδα της M-Sport.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube