WRC: Η Hyundai ανακοίνωσε πως ο Loeb θα τρέξει και στη Χιλή

WRC: Η Hyundai ανακοίνωσε πως ο Loeb θα τρέξει και στη Χιλή

Θέλουμε την εμπειρία του σε έναν αγώνα που θα πάρουμε μέρος για πρώτη φορά, λέει η ομάδα.

Η Hyundai ανακοίνωσε πως ο Sebastien Loeb θα τρέξει και στο ράλι της Χιλής τον Μάιο με τον Andreas Mikkelsen να επιστρέφει στην δράση τόσο στην Αργεντινή όσο και στη Χιλή.

Ο Loeb είχε αρχικά επιβεβαιωθεί πως θα τρέξει στο Μόντε Κάρλο και στη Σουηδία, πριν η Hyundai αποφασίσει να δώσει τη θέση του Andreas Mikkelsen στον Loeb για να τρέξει στην Κορσική αυτό το Σαββατοκύριακο με τους Dani Sordo και Thierry Neuville.
Ο Loeb κατέκτησε την τέταρτη και την έβδομη θέση στο Μόντε Κάρλο και στη Σουηδία αντίστοιχα, στην πρώτη του χρονιά μετά το 2000 που αγωνίστηκε με ένα αυτοκίνητο που δεν έφερε την υπογραφή της PSA.

Σχετικά με την απόφαση να αγωνιστεί ο Loeb στη Χιλή ο Andrea Adamo δήλωσε πως θέλουμε να έχουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερο συνδυασμό οδηγών και να δώσουμε στα πληρώματά μας την ευκαιρία να προσφέρουν στην ομάδα το βέλτιστο αποτέλεσμα.

"Ο Thierry και ο Andreas θα συμμετάσχουν και στους δύο αγώνες (Αργεντινή και Χιλή) και θα είναι έτοιμοι να ανταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Για τον Dani, η Αργεντινή είναι ένας σημαντικός αγώνας και ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να δείξει τον ίδιο ρυθμό και τις επιδόσεις που έδειξε στο Μεξικό. Από την άλλη, η μεγάλη εμπειρία του Sebastien θα είναι πολύ σημαντική σε έναν αγώνα στον οποίο θα τρέξουμε για πρώτη χρονιά.

Αν και ο Adamo επιμένει ότι δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις σχετικά με τους αγώνες μετά ​​από τη Χιλή, η Hyundai αναμένεται να διατηρήσει τους Neuville, Loeb και Sordo σε Ισπανία και Γερμανία. Να θυμίσουμε πως η Ισπανία είναι μικτός αγώνας με τον Loeb να έχει κερδίσει εκεί πέρυσι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube