Volvo V…35, το ιδανικό αυτοκίνητο για «ντόνατς»! [video]

Volvo V…35, το ιδανικό αυτοκίνητο για «ντόνατς»! [video]

Παίρνεις ένα V70, το κόβεις στη μέση και προσθέτεις στο εμπρός μισό δύο ροδάκια κάστερ.

Αν θέλεις να κάνεις «ντόνατς», χρειάζεσαι ένα πισωκίνητο μοντέλο ή έστω ένα δυνατό τετρακίνητο. Τα μπροστοκίνητα δεν σβουρίζουν – έτσι δεν είναι;

Κανονικά, ναι. Μπορείς όμως να τα κάνεις να σβουρίζουν τρελά, με μια… μικρή μετατροπή. Δείτε, για παράδειγμα, τι «ντόνατς» κάνει αυτό το Volvo V70

Αν παρακολουθείτε τους Hoonigans στο YouTube, θα ξέρετε ότι πριν ένα μήνα αγόρασαν ένα παλιό στέισον Volvo V70 με σκοπό να το μετατρέψουν σε… crazy kart. Η μετατροπή ήταν πολύ δύσκολη και χρειάστηκε τέσσερα videos για να καλυφθεί.

Στο πρώτο video, γδύνουν το αυτοκίνητο και το προετοιμάζουν για την κοπή. Στο δεύτερο το κόβουν στη μέση, σαν φραντζόλα, και μετά το βγάζουν έξω για να κάνουν κάποιες μικροσκοπικές σούζες. Και στο τρίτο video, προσθέτουν ένα πλαίσιο στο οποίο προσαρμόζουν δύο «τρελά» ροδάκια κάστερ, σαν αυτά που έχουν οι καρέκλες γραφείου. Πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού βάζουν κι ένα ρεζερβουάρ για τη βενζίνη του κινητήρα.

Τέλος, το τέταρτο video, βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο κατασκεύασμα, και ξεσαλώνουν με αυτό. Κι όταν λέμε ξεσαλώνουν, εννοούμε ότι κάνουν τις πιο γρήγορες επιτόπιες σβούρες που έχετε ποτέ δει. Σε σημείο που να ζαλίζονται όχι μόνο οι επιβάτες, αλλά κι εσύ που τους βλέπεις.

Τόση δουλειά για λίγα λεπτά παιχνιδιού; – θα πουν κάποιοι. Ναι, αλλά εδώ διευρύνθηκαν –ή μάλλον… συρρικνώθηκαν– τα όρια αυτού που λέμε «ντόνατ» με αυτοκίνητο.

[Πηγή: TheHoonigans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube