Τι Honda Civic, τι Lamborghini Aventador! [video]

Τι Honda Civic, τι Lamborghini Aventador! [video]

Κατά το «τι Λωζάνη, τι Κοζάνη»… Ινδός «καροσερίστας» σε σχεδιαστικό οίστρο μασκάρεψε το αδιαμφισβήτητης φουτουριστικής εμφάνισης Honda Civic VIII σε Lamborghini Aventador.

Honda Civic VIII @ Lamborghini Aventador

Ο διαστημικός σχεδιασμός του Honda Civic όγδοης γενιάς κάνει το γιαπωνέζικο κόμπακτ χάτσμπακ ιδανική βάση για την κατασκευή μιας ρεπλίκας σούπερκαρ; Η απάντηση με αυτή τη fake Lamborghini Aventador που ανέβηκε στο Youtube απαντά στην ερώτηση.

Οι εικόνες αυτού του εντυπωσιακού αυτοκινήτου που μετασκευάστηκε έτσι στην Ινδία απαντούν όμως με ένα κατηγορηματικό «όχι!». Η μουσούδα και η ουρά αποτυπώνουν μεν αποτελεσματικά, πετυχημένα θα τολμούσαμε να πούμε, τα αισθητικά χαρακτηριστικά του σούπερκαρ από τη Sant’Agata Bolognese, αλλά το κεντρικό τμήμα προδίδει τις λιγότερο ευγενείς ρίζες του αυτοκινήτου. Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να μειωθεί το ύψος του Civic, διατηρώντας παράλληλα το αρχικό εσωτερικό. Επομένως, η μετασκευή σου δίνει για πολύ λίγο την ψευδαίσθηση για το μοντενέζικο σούπερκαρ ειδικά αν είσαι εξοικειωμένος περί τα αυτοκινητικά, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Κατά τα λοιπά, εμείς να θυμίσουμε ότι μια Lamborghini Aventador φορά 6,5λιτρο μοτέρ V12 με 700 άλογα και 690 Nm, που τα περνά και στους τέσσερις τροχούς. Νούμερα ικανά για νια πιάσεις τα 100 km/h από στάση σε 2,9” και τα 354 km/h στην ευθεία. Και αν θες να ξαναθυμηθείς τη video-δοκιμή του DRIVE, πάτα εδώ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube