Θωρακισμένη Cadillac Escalade από την Inkas [video]

Θωρακισμένη Cadillac Escalade από την Inkas [video]

Προστασία από πυρά αλλά και υψηλά επίπεδα άνεσης στην πολυτελή καμπίνα της Escalade

Η Inkas Armored Vehicle Manufacturing από τον Καναδά, παρουσίασε μια θωρακισμένη έκδοση της Cadillac Escalade με υπερ-πολυτελές εσωτερικό, για όλους εκείνους που θα έχουν τους λόγους τους να απαιτούν υψηλού επιπέδου προστασία από πυρά και όχι μόνο.

Το θηριώδες SUV εξοπλίστηκε με θωράκιση επιπέδου BR6, η οποία προστατεύει τους επιβαίνοντες από σφαίρες 7.62mm, 308 Winchester FMJ σε γωνία 360 μοιρών. Ένα κλειστό κύκλωμα καμερών CCTV και ένα δορυφορικό τηλέφωνο θα φανούν χρήσιμα σε όσους έχουν σοβαρό λόγο να φοβούνται για τη ζωή τους. 

Cadillac Escalade Inkas

Το "δωμάτιο" που βρίσκεται στο εσωτερικό της Escalade με εσωτερικό φωτισμό και επενδύσεις από ξύλο και Alcantara μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 επιβάτες παρέχοντας τους όλες τις ανέσεις. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν την άνεση των ειδικά διαμορφωμένων κλιματιζόμενων καθισμάτων (ή μήπως να τα χαρακτηρίσουμε πολυθρόνες) με υποπόδια και λειτουργία μασάζ, να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα στην τεράστια δορυφορική smart TV ανάλυσης 4K, να ακούσουν μουσική μέσω του premium ηχοσυστήματος, να σερφάρουν στο διαδύκτιο με ταχύτητες 4G LTE ή ακόμα και να επιλέξουν το ποτό της αρεσκειάς τους από το μπαρ.

Εκτός από την επέκταση της οροφής κατά 102 mm για περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, η Inkas αναβάθμισε την ανάρτηση και τα φρένα του μοντέλου ώστε να αντέξει το σημαντικά αυξημένο βάρος και να προσφέρει βέλτιστα επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης. Τέλος, να αναφέρουμε πως το "Chairman Package" κοστίζει μεταξύ $300.000 και $500.000 ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού που θα επιλέξει ο πελάτης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube