Teaser SEMA Show: Hyundai Tucson με 700 άλογα

Teaser SEMA Show: Hyundai Tucson με 700 άλογα

Συνήθως, όταν αναγγέλλουμε τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το SEMA Show στις ΗΠΑ, αναφερόμαστε σε Ford, Dodge, Chevrolet ή ακόμη και Cadillac. Οι Αμερικανοί κατασκευαστές, δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν παίζουν πια μπάλα μόνοι τους. Ένας από τους ανταγωνιστές

Στις 3 Νοεμβρίου στο Las Vegas, οπότε και ανοίγει τις πύλες του το SEMA Show, το μεγαλύτερο αμερικανικό Σαλόνι για τη βελτίωση, οι άσπονδοι «φίλοι» της φινέτσας, της διακριτικότητας και γενικώς του κλασάτου μπορείτε να βγάλετε σπυριά. Τα εκθέματα εκεί θα διαπνέονται από την αμερικανική κουλτούρα και αισθητική της αυτοκινητικής υπερβολής.

Και μην φανταστείτε ότι το Σαλόνι αφορά μόνο τους κατασκευαστές της χώρας του Θείου Σαμ. Κι άλλοι κατασκευαστές, από άλλες ηπείρους, δίνουν πλέον βροντερό παρών. Ένας από αυτούς είναι η Hyundai που για εφέτος ξεκίνησε με ένα teaser ενός αυτοκινήτου που προετοίμασε ειδικά για το SEMA Show. Πρόκειται για ένα Tucson με μποντιμπιλντεράδικη όψη και φουσκωμένο στους 700 PS. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας 4κύλινδρος 2,4λιτρος κινητήρας από Sonata, με τούρμπο υψηλής πίεσης, καινούργιους εκκεντροφόρους, νέο σύστημα ψεκασμού και άλλα μοναδικά σχεδιασμένα κομμάτια που όλα μαζί ανεβάζουν την ειδική ισχύ του στους 300 PS/lt.

To Hyundai Tucson για το SEMA Show προετοιμάστηκε σε συνεργασία με το βελτιωτή Bisimoto Engineering και υπομονή μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, οπότε και θα το παρουσιάσουμε αναλυτικά.    
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube