Suzuki Jimny Black Bison Edition από την Wald

Suzuki Jimny Black Bison Edition από την Wald

Το μικρό ιαπωνικό 4x4 μεταμορφώνεται σε "θηρίο"

 

Ο βελτιωτικός οίκος Wald παρουσίασε την δική του εκδοχή για το δημοφιλές Suzuki Jimny με εκτενείς αισθητικές επεμβάσεις που κυριολεκτικά το μεταμορφώνουν σε εκτός δρόμου θηρίο.

Ξεκινώντας από τα προφανή, η έκδοση Suzuki Jimny Black Bison Edition έχει σημαντικά μεγαλύτερους τροχούς με εκτός δρόμου ελαστικά τα οποία σε συνδυασμό με το lift kit αυξάνουν σημαντικά το ύψος του μοντέλου.

Στο εμπρός μέρος ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας περιλαμβάνει προβολείς LED, το καπό απέκτησε τεράστιες εισαγωγές αέρα ενώ η γρίλια και το κάλυμμα των φωτιστικών σωμάτων παραπέμπουν περισσότερο σε G-Class όπως και τα επιπλέον φώτα στις γωνίες του καπό. Την εικόνα συμπληρώνουν οι μπάρες LED στην οροφή και οι επεκτάσεις των φτερών που μάλλον ήταν απαραίτητες για να καλύψουν τα φαρδύτερα ελαστικά.

Suzuki Jimny Black Bison by Wald

Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει πλέον ρεζέρβα (λογικό αν αναλογιστούμε το μέγεθος των τροχών) ενώ η εταιρεία θεώρησε λογικό να προσθέσει μια αεροτομή στην οροφή του μοντέλου. Τέλος, όσοι ψάχνετε για εξατμίσεις δεν θα τις βρείτε στην συνηθισμένη θέση τους αφού "μετακόμισαν" στο προφίλ.

Δεν ξέρουμε αν προτιμάτε το πακέτο βελτίωσης της Wald από αυτά της Liberty Walk ή της DAMD Inc, όμως πρέπει να παραδεχτούμε πως όλες αυτές οι μεταμορφώσεις έχουν ενδιαφέρον, τουλάχιστον εγκυκλοπαιδικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube