Star Wars: Nissan X-Trail μεταμφιεσμένο σε Millennium Falcon

Star Wars: Nissan X-Trail μεταμφιεσμένο σε Millennium Falcon

Συνεργάτης του Star Wars στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Nissan είχε την ευκαιρία να λανσάρει το «Solo», την χιουμοριστική ιδέα της διασταύρωσης ενός SUV και ενός Millenium Falcon.

Πρόκειται για μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της άνοιξης, μαζί με το «Avengers Infinity Wars» και «Deadpool 2»: Το «Solo: A Star Wars Story» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαΐου (όπως και στον υπόλοιπο κόσμο) και είναι αυτό που λέμε «spin-off», μια ιστορία βγαλμένη από μια παλιότερη. Εν προκειμένω η ταινία αναφέρεται στα νεανικά χρόνια του Han Solo, του αδίστακτου απατεώνα που έπαιξε ο Harrison Ford στις πρωτότυπες ταινίες «Star Wars», και τη συνάντησή του με τoν Chewbacca.

Το διαγαλαξιακό έπος φαίνεται να ευχαριστεί ιδιαίτερα τη… Συμμαχία. Στη Γαλλία, η Renault είναι ένας από τους εμπορικούς εταίρους του Star Wars κι αυτή τη στιγμή παίζει στην τηλεόραση μια διαφήμιση με το Kadjar να γίνεται αντικείμενο του κόσμου της ταινίας [βλ. video]. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αυτή τη φορά είναι η Nissan που είναι ο συνεργάτης.

Και με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του «Solo», οι Ιάπωνες διακόσμησαν το Rogue (το αμερικανικό δίδυμο του X-Trail), εμπνεόμενοι από το Millenium Falcon. Το αμάξωμα έχει επανεξεταστεί εκ βάθρων, κλείνοντας το μάτι στο σκάφος του ήρωα, όπως για παράδειγμα με μια αψίδα μπλε LED πίσω. Τα στοιχεία δημιουργήθηκαν με τρισδιάστατη εκτύπωση.

Nissan X-Trail Millennium Falcon

Η οροφή φιλοξενεί ένα πυροβόλο λέιζερ και ένα ραντάρ. Το παρμπρίζ καλύπτεται με ένα ημικύκλιο κάλυμμα για να δώσει στον οδηγό θέα παρόμοια με αυτή του Solo! Το ταμπλό έχει επίσης ανασχεδιαστεί, με έντονα φωτεινές διακοσμήσεις και ηχητικά εφέ, για να δείχνει όσο το δυνατόν πιο space.

Nissan X-Trail Millennium Falcon

Μην φανταστείτε πάντως πως πρόκειται για κάποια ειδική έκδοση ή σειρά. Είναι ένα και μοναδικό αντίγραφο που χρησιμοποιήθηκε για την avant-première της ταινίας το Hollywood.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Nissan X-Trail Desert Warrior: Η χαρά του αμμόλοφου [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube