Οι πινελιές της Liberty Walk σε G-Class και Jimny

Οι πινελιές της Liberty Walk σε G-Class και Jimny

Η Liberty Walk στρέφει την προσοχή της από τα supercars στα SUV, ετοιμάζοντας κιτ για τη Mercedes-Benz G-Class αλλά και το νέο Suzuki Jimny.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε το νέο Suzuki Jimny δεν έλειψαν τα σχόλια περί ομοιότητάς του με τη Mercedes-Benz G-Class. Και τώρα η Liberty Walk έρχεται να τα αντιμετωπίσει ως δύο δίδυμα μοντέλα.

Η Liberty Walk είναι μια εταιρία που σχεδιάζει wide body kits για τα πιο ποθητά κουπέ και supercars του πλανήτη, μέχρι σήμερα όμως δεν είχε ασχοληθεί με κανένα SUV. Αυτό πρόκειται να αλλάξει με την εξέλιξη δύο νέων κιτ για δύο μοντέλα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, η ομοιότητά τους όμως επιτρέπει στην εταιρία να τα αντιμετωπίζει σαν δίδυμα αδέλφια.

Πρόκειται για την Mercedes-Benz G-Class και για το νέο Suzuki Jimny, το οποίο η Liberty Walk αποκαλεί «G mini». Η είδηση για την εξέλιξη των δύο κιτ προήλθε από τον λογαριασμό του ιδρυτή της εταιρίας, Wataru Kato, στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία για το καθένα. Αυτή της G-Class μοιάζει αρκετά αληθοφανής, ενώ εκείνη του Jimny δείχνει ψηφιακά επεξεργασμένη, οπότε εύλογα απορεί κανείς μήπως πρόκειται για φάρσα…

Liberty Walk Mercedes-Benz G-Class

Σε κάθε περίπτωση, ο Kato ανακοίνωσε με κάθε σοβαρότητα ότι τα δύο wide body kits είναι υπό εξέλιξη, θα παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά και ήδη δέχεται προπαραγγελίες.

[Πηγή: Wataru Kato]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube