Nissan Navara με 800 ίππους!

Nissan Navara με 800 ίππους!

Η Severn Valley Motorsport έβαλε το μοτέρ του GT-R στο νέο επαγγελματικό pick up.

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι το νέο Nissan Navara NP 300 με τον κινητήρα του αδελφού supercar GT-R.

Η Severn Valley Motorsport που το έφτιαξε, δεν είναι άλλη από την εταιρεία που μας έχει παρουσιάσει και το Qashqai R με τους 1.000 ίππους. Σε αντίθεση με το project του Qashqai, το Navara δεν προσφέρεται για πώληση αλλά δημιουργήθηκε για απλή παρουσίαση και το τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία βελτιώσεων.

Το Navara R αποδίδει 800 ίππους, αλλά η SVM θα σας πει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τους 1.500. Ακόμα, εάν έχετε πολύ πιπέρι για τα λάχανά σας, η SVM προσφέρει και όλη την μετάδοση για να μετατρέψετε το Navara σας σε ένα πραγματικό GT-R (εξελιγμένη τετρακίνηση, κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κ.α.) με αμάξωμα Navara.

Η μετατροπή του Navara σε supercar θα σας κοστίσει περίπου ενάμιση GT-R, ενώ αν θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές, οι άνθρωποι της SVM είναι όλοι αυτιά. Θέλετε μηχανικό κιβώτιο; Θα το έχετε. Θέλετε αποκλειστικά πίσω κίνηση; Θα την έχετε.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή την περίοδο η Severn Valley Motorsport δουλεύει πάνω σε μία αντίστοιχη έκδοση του Pulsar, καθώς και σε μια του επαγγελματικού van Primastar.

[Πηγή: Severn Valley Motorsport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube