Nissan GT-R με 780 PS και wide body kit από την Prior Design

Nissan GT-R με 780 PS και wide body kit από την Prior Design

O Godzilla είναι η χαρά του βελτιωτή και αυτή είναι ακόμα μία πρόταση από τον γερμανικός οίκο.

Μετράει ήδη οχτώ χρόνια στην αγορά κι όμως, χάρη στο προηγμένο αρχικό κόνσεπτ αλλά και τις διαρκείς αναβαθμίσεις που δέχεται από τη Nissan το GT-R παραμένει παραπάνω από ανταγωνιστικό.

Είναι επίσης το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο για βελτιώσεις. Όχι τόσο επειδή υστερεί σε δύναμη αλλά επειδή ο διτούρμπινος V6 με τον κωδικό VR38DETT μπορεί ν’ αντέξει αισθητά υψηλότερη ισχύ.

Η Prior Design αναβάθμισε το μοτέρ, με την ισχύ να φτάνει τα 780 PS και τη ροπή τα 82,8 kgm, ή 180 PS και 17,0 kgm περισσότερα από το κορυφαίο εργοστασιακό Nismo, ενώ προαιρετικά διατίθενται πιο ελεύθερος καταλύτης και coil-over ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες μετατροπές δεν είναι τόσο η δύναμη αλλά το wide body kit με τον κωδικό PD750WB. Σχεδιασμένο από την ίδια την εταιρεία, περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και σπλίτερ, φαρδύτερα μαρσπιέ και ανασχεδιασμένο διαχύτη με κάθετα «πτερύγια» και τροχούς 21 ιντσών.

Αν σας αρέσουν τα φουσκωμένα φτερά από ανθρακονήματα πάντως θα πρέπει να υπολογίσετε κάτι τις παραπάνω μια και χρεώνονται επιπλέον.

[Πηγή: Prior Design]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube