Το νέο project της Casil Motors βασισμένο στις Ferrari 328 GTB & GTS [video]

Το νέο project της Casil Motors βασισμένο στις Ferrari 328 GTB & GTS [video]

Περιορισμένη παραγωγή 30 μονάδων για το BB3X8 Fuorilegge Development Program (FDP).

Η αμερικανική Casil Motors σε συνεργασία με την Button Built ανακοίνωσαν το BB3X8 Fuorilegge Development Program (FDP), ένα πρόγραμμα ανακατασκευής και βελτίωσης των κλασσικών Ferrari 328 GTB & GTS στα πρότυπα των Singer και Gunther Werks με στόχο τη μετατροπή τους σε σύγχρονα, ισχυρά και αξιόπιστα Grand Tourer.

Casil

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από κέβλαρ και ανθρακονήματα με σχεδιασμό που παραπέμπει στην 288 GTΟ.

Οι αισθητικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν νέους προφυλακτήρες, φώτα ομίχλης σε στυλ 288 GTO, εμπρός και πίσω φτερά, πλευρικά μαρσπιέ, καθρέφτες σε στυλ Ferrari 458 GT3, αλουμινένιο διαχύτη, οροφή targa από κέβλαρ και αεροτομή τύπου ducktail. Επιπλέον, οι ζάντες DNO έχουν κατασκευαστεί από τη Rotiform ειδικά για το μοντέλο με πρότυπο τις κλασσικές Dino Cromodora

Casil

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από δέρμα και alcantara με τον κάθε ιδιοκτήτη να έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει το μοντέλο στα γούστα του. Επίσης βρίσκουμε flat-bottom τιμόνι της Momo, ανθρακονημάτινα καθίσματα με ρετρό εμφάνιση και ρολ μπαρ.

Όσο για τα μηχανικά μέρη, η ανάρτηση air ride βελτιώνει την άνεση και την οδηγική συμπεριφορά, τα αγωνιστικά φρένα προέρχονται από τη Wilwood, ενώ ο ατμοσφαιρικός V8 χωρητικότητας 3,2 λίτρων αποδίδει 400 PS στις 9.200 rpm.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube