Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé με 700 άλογα από την Brabus

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé με 700 άλογα από την Brabus

Η Brabus παρουσίασε το νέο βελτιωτικό πρόγραμμά της για τη Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé στο Dubai International Motor Show 2015.

Με την ονομασία 700 Coupé, η Brabus παρουσίασε στο Σαλόνι του Dubai μια Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé υπέρ-υψηλών επιδόσεων

H νέα Brabus 700, που βασίζεται στο κορυφαίο μοντέλο της γκάμας της GLE Coupé, διαθέτει ανθρακονημάτινο body kit που περιλαμβάνει χείλος στο εμπρός σπόιλερ, πτερύγια εκτροπής της ροής του αέρα και σπορ διαχύτη πίσω, ενώ στο αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνεται και χείλος εκφυγής στην πέμπτη πόρτα. Την εξωτερική εμφάνιση της Brabus 700 συμπληρώνουν σφυρήλατες ζάντες των 23”.

Κάτω από το καπό, ο διτούρμπινος 5,5λιτρος V8 εφοδιάστηκε με νέα τούρμπο, αναπρογραμματισμένη ECU, ανοξείδωτη ατσάλινη σπορ εξάτμιση και νέες downpipes. Επίσης νέο είναι το φιλτροκούτι, με μεγαλύτερη διατομή και επένδυση «Gold Heat Reflection» για μείωση της θερμοκρασίας, καθώς και νέες σωληνώσεις εισαγωγής αέρα. Η βελτίωση του μοτέρ ανέβασε την ισχύ της GLE 63 S Coupé στους 700 PS και τη ροπή στα 97,9 kgm. Νούμερα ικανά για να δώσουν επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4” και τελική ταχύτητα 300 km/h.

Τροποποίηση υπέστη και η αερανάρτηση AIRMATIC του αυτοκινήτου, χαμηλώνοντάς το περίπου 3,5 πόντους.

Στην καμπίνα, η Brabus έντυσε τα καθίσματα με δέρμα Azure Blue Mastik, τοποθέτησε αλουμινένιες ασφάλειες στις πόρτες και αλουμινένια πεντάλ, φωτιζόμενα μαρσπιέ και δίχρωμα ταπέτα.

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν τους αρκούν τα 700 άλογα της 700 Coupé και ψάχνουν για κάτι ακόμα πιο ισχυρό, υπάρχει η Brabus 850 6.0 Biturbo 4x4 Coupé με παραπλήσιες βελτιώσεις, αλλά με μοτέρ υπερκυβισμένο στα έξι λίτρα. Η ιπποδύναμη σε αυτή τη βερσιόν ανεβαίνει ακόμα 150 άλογα, φτάνοντας στο θηριώδες νούμερο των 850 PS, ενώ η ροπή φτάνει τα 147,8 kgm. Φυσικά, το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε τετρακίνητο πύραυλο με 3,8” για τα 0-100 km/h και 320+ km/h τελική ταχύτητα.

[Πηγή Brabus]  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube