Lamborghini Urus βελτιωμένη από την Manhart Performance

Lamborghini Urus βελτιωμένη από την Manhart Performance

812 PS και 99,9 kgm ροπής για το βελτιωμένο premium SUV της Lamborghini

Η Manhart Performance παρουσίασε ένα πλήρες πακέτο βελτίωσης για την Lamborghini Urus που περιλαμβάνει αισθητικές και μηχανολογικές επεμβάσεις.

Χάρη στη νέα ρύθμιση της μονάδας ECU, τα βελτιωμένα turbo και τη νέα εξάτμιση, ο twin-turbo V8 κινητήρας 4,0 λίτρων αποδίδει πλέον 812 PS και 99 kgm ροπής (+162 PS και +12,3 kgm σε σύγκριση με την εργοστασιακή Urus), ξεπερνώντας σε ισχύ ακόμη και τον ατμοσφαιρικό V12 της Lamborghini. Επεμβάσεις δέχθηκε και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ώστε να διαχειριστεί καλύτερα τη θηριώδη ροπή.

Lamborghini Urus Manhard

Αισθητικά, το μοντέλο απέκτησε αρκετά επιπλέον εξαρτήματα από ανθρακονήματα που περιλαμβάνουν προεκτάσεις σε προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ, εισαγωγές αέρα και φτερά. Επιπλέον, στο πίσω μέρος βρίσκουμε διπλή αεροτομή και ένα ευμεγέθη διαχύτη από ανθρακονήματα ο οποίος φιλοξενεί την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης με κόκκινο χρώμα στο εσωτερικό της.

Τα γραφικά σε μαύρο χρώμα κάνουν αντίθεση με την κίτρινη απόχρωση της Urus και παραπέμπουν σε αγωνιστικό μοντέλο. Τέλος, οι τροχοί 21 ιντσών με εξάκτινες ζάντες και ελαστικά Pirelli P-Zero δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για εκτός δρόμου οδήγηση αλλά ταιριάζουν με τον πνεύμα του βελτιωμένου premium SUV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube