Lamborghini Huracán σε ¼ του μιλίου με 8,6” [video]

Lamborghini Huracán σε ¼ του μιλίου με 8,6” [video]

H πράσινη Lambo Huracán της Heffner Performance απογειώνεται και γράφει εξωπραγματικούς χρόνους στην drag-strip

Εάν είστε από αυτούς τους τύπους που νιώθουν την ανάγκη να εκτοξεύσουν τη στοκ ισχύ ενός ιταλικού σούπερκαρ, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Και για να το κάνετε, ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι –τι άλλο;- να το τουρμπίσετε. Με μπόλικη, μπόλικη πίεση.

Όπως ακριβώς έκανε η Heffner Performance με αυτή τη θηριώδη Lamborghini Huracán. Δηλαδή φουσκώνοντας το ιταλικό μοτέρ V10 με ένα ζευγάρι τούρμπο. Η Huracán του Heffner διαθέτει έτσι τουλάχιστον 1.200 άλογα και μάλιστα WHP. Και αν δεν σας βγαίνουν τα μαθηματικά για το τι εστί αυτό στο στρόφαλο, σας καθησυχάζουμε ότι είναι πραγματικά ένας σκασμός. Τόσα που μάλλον δεν θα θέλατε να δοκιμάσετε να τα κατεβάσετε σε ένα δημόσιο δρόμο, αλλά θεωρούμε ότι δεν θα λέγατε «όχι!» (Τι όχι! Επιβάλλεται!) για την drag-strip.   

Συνδυασμένη με τη σούπερ κολλώδη επιφάνεια της drag-strip και αντίστοιχης πρόσφυσης λάστιχα, η Huracán του Heffner έγραψε χρόνους κάτω από το δεκάρικο. Αλλά στην πιο εντυπωσιακή της προσπάθεια, το χρονόμετρο σταμάτησε στο ¼ του μιλίου (402,3 m) σε 8,631” από τα οποία η πράσινη Huracán βγήκε με 278,4 km/h. Σε αυτό το run έπιασε αντίστοιχα από στάση τα 100 km/h σε 2” και τα 160 km/h σε 3,7”. Οπότε, ναι, πρόκειται για μια πολύ πολύ γρήγορη Lamborghini. Η ταχύτερη Huracán στο ¼ του μιλίου.

Και τώρα είναι ώρα για δράση. Δείτε το video με την καλύτερη προσπάθεια… 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube