Lamborghini Huracán @ 7,8” @ 1/4 του μιλίου! [video]

Lamborghini Huracán @ 7,8” @ 1/4 του μιλίου! [video]

H Huracán της Underground Racing διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ της ταχύτερης μικρής Lambo κατά 0,8” στα 402,3 m που είναι το 1/4 του μιλίου.

Ούτε μια εβδομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει η Heffner Performance τον τίτλο της ταχύτερης Huracán στο 1/4 του μιλίου με 8,6”.

Μια βελτιωμένη, αλλά street legal Lamborghini Huracán, έκανε το ίδιο run σχεδόν ένα δευτερόλεπτο κάτω, στα 7,807”. Ένας συγκλονιστικός χρόνος για αυτοκίνητο που δεν είναι ντράγκστερ, χάρη σε ένα πλήθος βελτιώσεων.  

Η Lamborghini-πύραυλος βελτιώθηκε από την Underground Racing που την ανέβασε στα 1.820+ WHP. Ο βελτιωτής λέει ότι η προσθήκη ενός 10δισκου συμπλέκτη Dodson επέτρεψε στον οίκο να ανέβει σε τέτοια ιπποδύναμη.

Το video είναι απλώς εκπληκτικό με την απλότητά του. Δείχνει το φανάρι να ανάβει πράσινο και η κόκκινη, στοκ σε εικόνα Huracán να εκσφενδονίζεται στην dragstrip. Ο οδηγός κάνει αξιοθαύμαστη εκκίνηση αν αναλογιστείς τι δύναμη στέλνουν τα μοτέρ/σασμάν στους τροχούς. Φυσικά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι η τετρακίνηση επικουρεί τα μέγιστα. Η Huracán της Underground Racing καλύπτει τα 402,3 m του τέταρτου του μιλίου σε χρόνο κάτω από τα οκτώ δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου τα 302,2 km/h και μπορείτε να ακούσετε το πλήθος αλαλάζει. Το video τελειώνει με την τυπωμένη απόδειξη του κατορθώματος της Huracán. Για να δώσουμε στους μη μυημένους το μέγεθος της επίδοσης, αρκεί να σας πούμε πως μια στοκ Lamborghini Aventador [βλ. video οδηγούμε] χρειάζεται 24” για να κάνει το 0-300 km/h, κάτι που κάνει στο ένα τρίτο αυτού του χρόνου η Huracán της Underground Racing.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η Underground Racing έχει στο ρόστερ της ακόμη μια Huracán με ρεκόρ. Ένα αυτοκίνητο, διτούρμπινο κι αυτό φυσικά, που κατέχει το ρεκόρ ταχύτητας εξόδου στο 1/2 μίλι (804,7 m) με 383,9 km/h.

O βελτιωτής διαθέτει μια ποικιλία από αναβαθμίσεις για Huracán που ξεκινούν από τα 800 άλογα, με εγγύηση δύο ετών ή 24.000 μιλίων από $49.000. Στο video δεν είναι σαφές ποιο πακέτο αφορά η βελτίωση αυτής της συγκεκριμένης Huracán, αλλά φανταζόμαστε ότι κάποιες από τις αναβαθμίσεις θα τις δούμε σύντομα έτοιμες για το «καταναλωτικό» κοινό. Όσον αφορά την τιμή, εφόσον αντέχεις την αγορά μιας Huracán, σιγά μη δεν αντέχεις να αγοράσεις το πακέτο της Underground Racing.

[Πηγή Underground Racing]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube