Η Novitec βελτιώνει την Ferrari Portofino [video]

Η Novitec βελτιώνει την Ferrari Portofino [video]

Με απόδοση έως και 684 PS από τον twin-turbo V8

H Novitec παρουσίασε την δική της βελτιωμένη εκδοχή της Ferrari Portofino, η οποία επωφελείται από τρία βελτιωτικά πακέτα για τον κινητήρα και διάφορες επεμβάσεις που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα της κατασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε τη Ferrari Portofino

Novitec Ferrari Portofino

Εξωτερικά, η Portofino της Novitec ξεχωρίζει από τα επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Τα νέα μέρη περιλαμβάνουν εμπρός σπλίτερ, προσθήκες στις εισαγωγές αέρα, τους καθρέπτες, τα πλευρικά μαρσπιέ και τον πίσω προφυλακτήρα, αλλά και μια διακριτική πίσω αεροτομή.

Οι εντυπωσιακές ζάντες NF8 με ειδικά σχεδιασμένες ακτίνες που βελτιώνουν τη ροή του αέρα έχουν διάμετρο 21" εμπρός και 22" πίσω και φορούν ελαστικά επιδόσεων της Pirelli.

Novitec Ferrari Portofino

Ο twin-turbo V8 χωρητικότητας 3,9 λίτρων αποδίδει 668 PS / 851 NM (Stage 1), 675 PS / 865 Nm (Stage 3) ή 684 PS / 871 Nm (Stage 3) ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης. Σε κάθε περίπτωση η ισχύς και ιδιαίτερα ροπή είναι σημαντικά βελτιωμένες σε σύγκριση με την εργοστασιακή Portofino (600 PS / 560 Nm) χάρη σε δύο ηλεκτρονικά συστήματα N-Tronic που συνδέονται με τον εγκέφαλο του κινητήρα και το νέο σύστημα εξάτμισης.

Έτσι, στην κορυφαία του έκδοση, το βελτιωμένο μοντέλο επιταχύνει από τα 0-100km/h σε 3,2" (-0,3") ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 325 km/h (+5 km/h).

Η νέα ελαφρύτερη (-11kg) εξάτμιση της Novitec είναι κατασκευασμένη από Inconel ή από ανοξείδωτο ατσάλι και προσφέρει βελτιωμένο ήχο κατά βούληση χάρη στα ενεργά flaps. Επιπλέον,η ανάρτηση χαμήλωσε κατά 35mm και απέκτησε νέα αμορτισέρ με σκληρότερη ρύθμιση για όσους δεν ικανοποιούνται από το εργοστασιακό στήσιμο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube