Χωματερή Porsche 911 από τη Russell Built

Χωματερή Porsche 911 από τη Russell Built

Αρχίζοντας με το «ζουμί» της υπόθεσης, όποιος θα ήθελε αυτή την Porsche 911 typ 964 παντοδαπού εδάφους, αν δεν διαθέτει $135 χιλιάρικα, να την ξεχάσει. Αν ναι, αγοράζει το πακέτο Safari Sportsman της Russell Built Fabrication.

Το μαγαζί της Russell Built Fabrication μας είχε ήδη εντυπωσιάσει εδώ και τρία χρόνια όταν στη SEMA του ’19 εμφάνισε στο σταντ της την Baja Spec Porsche 911. 

Και ενώ η Baja Porsche 911 μπήκε με το καλό στην παραγωγή, ο Αμερικανός βελτιωτής επέστρεψε με μια καινούργια δημιουργία. Το νέο πόνημα της Russell Built Fabrication ονομάζεται Safari Sportsman. Και είναι μια Porsche 911 typ 964 που μεταμορφώθηκε σε ένα πιο «προσιτό» όχημα παντός εδάφους.

Η 911 Safari Sportsman είναι λίγο πιο αδύναμη από τη Baja Spec, αλλά ενσωματώνει μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις. Η Russell Built αναβάθμισε ολόκληρη την ανάρτηση, ενσωματώνοντας ένα πίσω υποπλαίσιο με ατσάλινους βραχίονες και ελικοειδή ελατήρια King Shocks τοποθετημένα εσωτερικά. Αυτές οι αναβαθμίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν επιμήκυνση του μεταξονίου και του πίσω μετατροχίου, δίνουν στους πίσω τροχούς της Porsche 911 ελεύθερη άρθρωση 25,5 πόντων.

Porsche 911 Safari Sportsman by Russell Built Fabrication

Εμπρός, ο Αμερικανός tuner έκανε το ίδιο αναβαθμίζοντας την ανάρτηση και τοποθετώντας ένα ατσάλινο κάτω ψαλίδι Α, ρουλμάν και πλήμνες βαρέως τύπου, και ένα ρυθμιζόμενο γόνατο EXE-TC, εξατομικεύσιμο ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Όσο για τις γωνίες, η Russell Built τοποθέτησε νέες ρυθμιζόμενες πλάκες κάμπερ. 

Οπτικά, η Porsche 911 αποκτά την εμφάνιση της Turbo με φαρδύ body kit που βοηθά στη φιλοξενία των νέων εξαρτημάτων της 911 σε ένα συναρπαστικό σύνολο.

Porsche 911 Safari Sportsman by Russell Built Fabrication

Η Russell Built σχεδίασε το πακέτο Safari Sportsman για να λειτουργεί με τους τυπικούς κινητήρες της typ 964. Ωστόσο, ο βελτιωτής δεν περιορίζεται μόνο στις αναρτήσεις και το look (ουσίας και κοσμητικό), αλλά προσφέρει αναβαθμίσεις για πελάτες που θα ήθελαν περισσότερη ισχύ. Η εταιρεία μπορεί να κάνει ό,τι βελτίωση της ζητήσεις, από μια ήπια αναθεώρηση του κινητήρα των 3,8 lt μέχρι ένα 4λιτρο μοτέρ 400 ίππων. Οι πελάτες μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη μετάδοση.

Το σύνολο που βλέπετε περιλαμβάνει ακριβώς τα σωστά πράγματα για μια διασκεδαστική Porsche 911 στο χώμα.

H Russell Built να παρέχει μια λίστα από αξεσουάρ α λα καρτ. Ο βελτιωτής προσφέρει δύο διαφορετικές σχάρες οροφής, με τη μία να είναι ανθρακονημάτινη και χαμηλού προφίλ.

Porsche 911 Safari Sportsman by Russell Built Fabrication

Προσφέρει επίσης ρολκέιτζ, εργασία για την αφαίρεση του πίσω καθίσματος και αποκατάσταση του χώρου, αγωνιστικά φώτα καλυμμένα με ανθρακόνημα, κομπρεσεράκι, χαλύβδινους σωληνωτούς προφυλακτήρες, γλίστρες και ποδιές, και κιτ μετατόπισης του ψυγείου λαδιού και του συμπυκνωτή του κλιματισμού.

Η Russell Built Fabrication δέχεται ήδη παραγγελίες για μετατροπές στο ατελιέ της, με τιμή εκκίνησης τα 135 χιλιάδες δολάρια -περίπου €126.000. Ο TJ Russell, ιδρυτής της εταιρείας, σημείωσε ότι ο στόχος του πακέτου Safari Sportsman ήταν να προσφέρει «κάτι πιο προσιτό» σε κατόχους Porsche 911 typ 964, επιτρέποντας μια απλούστερη και λιγότερο δαπανηρή μετατροπή της 911 αντί της πολύ ακριβότερης Baja Spec Porsche 911.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube