Gymkhana 2022, ο Travis Pastrana με Subaru 900 ίππων

Gymkhana 2022, ο Travis Pastrana με Subaru 900 ίππων

Η επιστροφή της Subaru στο Gymkhana αναμένεται πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ, καθώς το πρόσφατο εργαλείο του Travis Pastrana είναι ένα Subaru GL Wagon 900 ίππων του 1983, γνωστό ως Leone.

Gymkhana 2022, Travis Pastrana, Subaru

Όταν ο Ken Block έδωσε τη σκυτάλη του Gymkhana στον φίλο του Travis Pastrana, η Ford έδωσε επίσης τη θέση της στη Subaru, η οποία είναι χορηγός του Αμερικανού οδηγού από το Maryland για χρόνια. 

Ο πρώτος καρπός αυτής της νέας συνεργασίας ήταν ένα Subaru WRX STI με 875 άλογα που λανσαρίστηκε στην Annapolis, στο Maryland των ΗΠΑ, την γενέτειρα του Pastrana, το 2020. Αλλά η επόμενη έκδοση που αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022, θα έχει μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα νοσταλγική πινελιά.

Gymkhana 2022, Travis Pastrana, Subaru

Έτσι, ο Travis Pastrana θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι αυτού του σχεδόν 40χρονου Subaru GL Wagon (1983), το οποίο γνωρίζουμε ως Leone. Ωστόσο κάτω από το καπό δεν θα φορά όχι τον τυπικό κινητήρα μπόξερ των 1,8 λίτρων, αλλά έναν θηριώδη κινητήρα 900 ίππων που θα περνά τη δύναμή του στον δρόμο και με τους τέσσερις τροχούς. 

Σύμφωνα με τον Pastrana, η γεμάτη ακμές σχεδίαση του αυτοκινήτου που ο ίδιος αποκαλεί «τούβλο», θα συμβάλλει στην καθαρότητα και συνεπώς στην ακρίβεια με την οποία εκτελεί τα ντριφτ του ο Αμερικανός οδηγός. Αναμφισβήτητα, η εμφάνιση του νέου θηρίου του Gymkhana αποπνέει μια νοσταλγική ωραιότητα και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το θέαμα που θα προσφέρει το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

Gymkhana 2022, Travis Pastrana, Subaru

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube