Γκάμα αξεσουάρ για την Alfa Romeo Giulia από τη Mopar

Γκάμα αξεσουάρ για την Alfa Romeo Giulia από τη Mopar

H Alfa Romeo και η Mopar παρουσίασαν μια γκάμα από αξεσουάρ κοσμητικής αναβάθμισης για τη νέα Giulia.

Η νέα σειρά αξεσουάρ που παρουσίασαν Alfa Romeo και Mopar σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει αισθητικές και πρακτικές ανάγκες, με την γκάμα να περιλαμβάνει ανθρακονημάτινο πλαίσιο για τη μάσκα και καπάκια καθρεφτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμη να παραγγείλουν αεροδυναμικό body kit που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χείλος στο εμπρός σπόιλερ, ανασχεδιασμένα πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτη για πίσω.

Για την περεταίρω κοσμητική ενίσχυση του αυτοκινήτου, οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν μια ποικιλία από ζάντες διαστάσεων από 17 μέχρι 19 ίντσες. Ακόμη και όποιοι διαθέτουν μικρό μπάτζετ μέσω της νέας σειρά αξεσουάρ θα μπορούσαν να αρκεστούν σε αλουμινένιες τάπες για το ρεζερβουάρ και για την τάπα λαδιού, καθώς και καπάκια για τον αφαλό των ζαντών με το σήμα της Alfa.

Ολοκληρώνοντας με τα αξεσουάρ του εξωτερικού, υπάρχoυν διάφορα συστήματα για ειδικές μεταφορές, όπως βάσεις ποδηλάτων, μπαγκαζιέρες οροφής και σχάρες του σκι.

Στο εσωτερικό δεν έχει επιδειχτεί η ίδια προσοχή, χωρίς να σημαίνει ότι αδιαφόρησαν εντελώς. Έτσι, οι δύο εταιρείες διαθέτουν ανθρακονημάτινη μπίλια για το λεβιέ, φωτιζόμενα πατήματα μασπιέ με ανθρακονημάτινο πλαίσιο. Οι οδηγοί μπορούν ακόμη να ψωνίσουν μια αναδιπλούμενη χειραποσκευή, πατάκια για το σαλόνι από, όπως αναφέρεται, «κομψό πλαστικό».

Κάποια από τα νέα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα της Giulia στις 28 Μαΐου, με την Alfa Romeo να δηλώνει ότι ο αριθμός των αξεσουάρ βαθμηδόν θα διευρύνεται και θα φτάσει συνολικά τα 80 αντικείμενα.

[Πηγή Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube