Ferrari 488 Pista από τη Novitec [video]

Ferrari 488 Pista από τη Novitec [video]

Με περισσότερη δύναμη και διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις.

Η Novitec παρουσίασε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για την Ferrari 488 Pista, το οποίο αναβαθμίζει το μοντέλο περιορισμένης παραγωγής αισθητικά και μηχανικά, με σεβασμό στην ιστορία του Maranello.

Novitec

Αισθητικά, η Novitec ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με την 488 Pista καθώς δεν ήθελε να χαλάσει την ισοροπία του μοντέλου. Έτσι, οι προσθήκες περιορίζονται σε ανθρακονημάτινα μέρη που έχουν εξελιχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα.

Αυτά περιλαμβάνουν μεγαλύτερο σπλίτερ στον εμπρός προφυλακτήρα, προεκτάσεις των μαρσπιέ, λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στους καθρέπτες και τα παράθυρα, μια διακριτική επέκταση της αεροτομής και ανθρακονημάτινα καλύμματα για τα πίσω φώτα.

Novitec

Χάρη στις επεμβάσεις της Novitec στην εξάτμιση (από Iconel ή από ανοξείδωτο ατσάλι) και τη μονάδα ECU, ο κινητήρας twin turbo V8 3,9 λίτρων αποδίδει πλέον 791 PS (+82) και 898 Nm ροπής (+128 Nm). Η αύξηση της ισχύος έχει αντίκτυπο και στις επιδόσεις με την επιτάχυνση 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 2,7" (-0,15") και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 345 km/h (+5 km/h).

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει νέα, πιο επιθετική ρύθμιση της ανάρτησης, ένα υδραυλικό σύστημα χαμηλώματος κατά 35 mm (με δυνατότητα ανύψωσης του εμπρός άξονα κατά 40 mm) και ένα νέο σετ από τροχούς. Οι ζάντες της Novitec έχουν διάμετρο 21" εμπρός και 22" πίσω ενώ διατίθενται σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις.

Θα κλείσουμε με δύο επίσημα βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία με τον ήχο της εξάτμισης και διάφορα πλάνα του εξωτερικού.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube