Το φαρδύτερο VW Golf II που έχει κατασκευαστεί ποτέ

Το φαρδύτερο VW Golf II που έχει κατασκευαστεί ποτέ

Από τα ψηφιακά renderings του Khyzyl Saleem στον πραγματικό κόσμο.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, είχαμε γράψει για το φαρδύτερο VW Golf II GTI που είχαμε δει ποτέ, δημιουργία του ανεξάρτητου σχεδιαστή Khyzyl Saleem. Τότε το project υπήρχε μόνο στον ψηφιακό κόσμο, όμως σήμερα παρουσιάστηκε το φυσικό πρωτότυπο που πήρε σάρκα και οστά χάρη στις Prior Design και JP Performance.

Όπως δήλωσε ο σχεδιαστής, το ακραίο bodykit δεν σχεδιάστηκε με γνώμονα την παραγωγή, οπότε δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Golf

Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα εμπρός με τεράστιο σπλίτερ, υπερβολικά φουσκωμένα φτερά με ενσωματωμένες εσοχές, προεκτάσεις των μαρσπιέ, τεράστια φτερούγα οροφής, αεροτομές στη θέση του πίσω παρμπρίζ και κομμένο πίσω προφυλακτήρα που αφήνει ακάλυπτα τα απίστευτα φαρδιά πίσω ελαστικά. Επιπλέον, τα φώτα έχουν αντικατασταθεί από LED, η γρίλια περιβάλλεται από κόκκινη ρίγα και τα εμβλήματα είναι μαύρα.

Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για λόγους επίδειξης, καθώς η λειτουργικότητά του είναι προφανώς περιορισμένη, οπότε αναμένεται να το δούμε σε διάφορες εκθέσεις βελτιωτών μέσα στο 2021.

 

 

[Πηγή: Khyzyl Saleem / the_kyza]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube