Έρχεται νέα ALPINA B7 [video]

Έρχεται νέα ALPINA B7 [video]

Η ALPINA κάνει τα «μαγικά» της και με τη νέα γενιά της Σειράς 7 της BMW.

Ο γνωστός βελτιωτής της BMW ετοιμάζει μια special έκδοση της νέας Σειράς 7 με κωδικό εξέλιξης G11, και θα την παρουσιάσει στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Παρά το γεγονός ότι τελευταία γενιά της ναυαρχίδας της BMW μόλις ξεκίνησε την εμπορική της καριέρα (διαβάστε την δοκιμή της 730d ΕΔΩ), η ALPINA έχει έτοιμη την «εξατομικευμένη» B7 με ισχύ που αναμένεται να ξεπερνά κατά πολύ την εργοστασιακή.

Συγκεκριμένες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για τη νέα σπορ λιμουζίνα δεν υπάρχουν, αλλά στο ασπρόμαυρο βίντεο που έφτιαξε η ALPINA, βλέπουμε μια 7άρα να γυρνάει σε πίστα με λιγοστό καμουφλάζ και φυσικά ακούμε και τον V8 κινητήρα.

Η βάση για την B7 είναι η 750i με τον V8 Twin Power Turbo των 4,4 λίτρων που αποδίδει 450 ίππους και κοστίζει 156.000 ευρώ στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις και τα υπάρχοντα μοντέλα της ALPINA όπως η Β5, η νέα B7 αναμένεται να έχει τουλάχιστον 600 ίππους ισχύ.

Τέλος, ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν η B7 θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη ή θα προσφέρεται και ως xDrive, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε όσο ζυγώνει η ώρα της παρουσίασης.

[Πηγή: ALPINA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube