Ένα shooting brake βασισμένο σε Porsche Boxster

Ένα shooting brake βασισμένο σε Porsche Boxster

Το project έρχεται από τη Δανία και θα διατεθεί στην αγορά ως πλήρες πακέτο μετατροπής.

Η εταιρεία Fontys Hogeschool Eindhoven Motorsport Engineering από τη Δανία, σε συνεργασία με την Van Thull Development κατασκεύασε ένα κεντρομήχανο shooting brake βασισμένο στην Porsche Boxster (986) πρώτης γενιάς, χρησιμοποιώντας αρκετά εξαρτήματα από διάφορες γενιές της 911.

Το αμάξωμα είναι μια δημιουργία των φοιτητών Dennis, Yori, Thom και Bram, οι οποίοι έκαναν την πρακτική τους στην εταιρεία Van Thull Development, με τη συμβολή της ομάδας Van Berlo Design. Η έμπνευση ήρθε από σπορ μοντέλα όπως η BMW Z3 coupé και renderings που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Στόχος τους ήταν να κρατήσουν το κόστος χαμηλά, έτσι ώστε το project να έχει νόημα για την παραγωγή, για αυτό και χρησιμοποίησαν αρκετά έτοιμα μέρη.

Porsche

Οι πιο παρατηρητικοί θα διακρίνουν την πόρτα και τα παράθυρα από 996, τη μάσκα από 997 και τα πίσω φώτα και πίσω προφυλακτήρα από 991. Από την άλλη πλευρά, τα πίσω φτερά, η οροφή και η ουρά έπρεπε να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν από την αρχή έτσι ώστε να αποκτήσει η Boxtser σιλουέτα shooting brake.

Η εταιρεία αναμένεται να βγάλει στην παραγωγή το αισθητικό πακέτο και αν κρίνουμε από τις χαμηλές τιμές των Boxster (986) στην αγορά, το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι αρκετά προσιτό.

[Πηγή: Van Thull Development μέσω TheDrive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube