Ένα Seat León Cupra 280 γρήγορο όπως μια Aventador

Ένα Seat León Cupra 280 γρήγορο όπως μια Aventador

Η JE Design αναλαμβάνει να κάνει το Cupra σου το ίδιο γρήγορo με μια Aventador και μάλιστα street legal.

Το Seat León Cupra 280 έφερε ένα επίπεδο αποτελεσματικότητας που όμοιό της δεν είχε γνωρίσει στην ιστορία της η ισπανική μάρκα.

Ήταν λοιπόν μια μεγάλη ευκαιρία για το βελτιωτή JE Design να δημιουργήσει ένα πρότζεκτ tuning και να πάει ακόμα πιο μακριά το León Cupra, κάνοντάς το ακόμη πιο γρήγορο. Για την περίπτωση εξέλιξε ένα κιτ καροσερί «widebody», πλήρες, επεμβαίνοντας και αντικαθιστώντας όλα τα εργοστασιακά κομμάτια.

Το σασί βελτιώθηκε και αυτό με τη σειρά του, με πρώτη επέμβαση την τοποθέτηση ανάρτησης KW Clubsport. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν μεγαλύτερα φρένα της Stoptech, ζάντες ATS GTR με λάστιχα semi slicks Dunlop Direzza διαστάσεων 265/35 R18.

Το Seat Leon Cupra 280 της JE Design σε αυτή τη διαμόρφωση έγινε το πιο γρήγορο προσθιοκίνητο στο σιρκουί του Sachsenring με χρόνο 1’ 35” 75, Χρόνος που βρίσκεται μια ανάσα από αυτόν της Lamborghini Aventador LP 700-4 που έχει πετύχει 1’ 34” 84.

Δείτε το video από το γύρο του JE Design León Cupra στο Sachsenring, όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο burnout.gr.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube